Skip to main content

FASHION NEWS

Mercedes-Benz Fashion Week 2021: Το allyou σας ταξιδεύει στην Ρωσία με αποκλειστική live μετάδοση!

Το allyou σας μεταφέρει στη front row ενός από τα διασημότερα fashion events παγκοσμίως!



Η phygital εποχή της μόδας είναι εδώ και το allyou δίνει την ευκαιρία σε κάθε λάτρη της να βρίσκεται στη front row ενός από τα διασημότερα events παγκοσμίως.

Στις 19 Απριλίου ξεκινάει η πιο ανατρεπτική Εβδομάδα Μόδας που έχετε παρακολουθήσει ποτέ. Η καρδιά του στιλ χτυπά δυνατά στην Ρωσία, εκεί όπου θα λάβει χώρα η Mercedes-Benz Fashion Week 2021 και το allyou είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της για την Ελλάδα! 

Τι σημαίνει αυτό; Ενημέρωση, πολύ φωτογραφικό υλικό και ζωντανή μετάδοση όλων όσων θα γίνουν. 

Συντονιστείτε στο www.allyou.gr καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και παρακολουθείστε το από τον ειδικό player!

Με αφετηρία το Μουσείο της Μόσχας (ένα από τα παλαιότερα της πόλης το οποίο ιδρύθηκε το 1896), το allyou, ο αποκλειστικός συνεργάτης της Mercedes-Benz Fashion Week 2021 στην Ελλάδα, θα μεταδώσει live τις επιδείξεις 50+ σχεδιαστών, όπως RUBAN, ROGOV, Vereja, /SELFÉTUDE, o5o,  OTOCYON, ZA_ZA, Yana Besfamilnaya, NASTYA NEKRASOVA, N.LEGENDA, Sasha Gapanovich, 1377, HARD by HSE Art&Design School, VALENTINS, Rommel, Collini, Sharra Pagano, Hand Picked, Pantofola d’Oro κα. Όλοι τους θα παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές, οι οποίες αναμένεται να μας εμπνεύσουν και να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα μας.

Εκτός από τη Μόσχα, το allyou σας ταξιδεύει στο Καζάν, το Νίζνι Νόβγκοροντ, την Αγία Πετρούπολη και το Σότσι, πόλεις που επίσης θα φιλοξενήσουν τον δημιουργικό κόσμο των σχεδιαστών, καθώς και στο Μιλάνο.

Το πρόγραμμα της Mercedes-Benz Fashion Week 2021 περιλαμβάνει live streamed shows από σχεδιαστές από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Αργεντινή, την Κύπρο, τη Γερμανία και άλλες χώρες, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού θα υποδεχτεί την σχεδιάστρια Emma Bruschi, η οποία ξεχώρισε στο Διεθνές Φεστιβάλ Hyères της Γαλλίας, για τις καλύτερες οικολογικές πρακτικές στη μόδα και έχει βραβευτεί με το Chanel Métiers d'art 19M Prize. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν επίσης τις νέες συλλογές τους στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και σε ιστότοπους, showrooms και concept stores, ενώ στα catwalks θα περπατήσουν και μοντέλα άνω των 55 ετών, αφού για άλλη μια φορά η Mercedes-Benz Fashion Week Russia στηρίζει μοντέλα μεγαλύτερης ηλικίας.

Αυτή τη φορά, το παραδοσιακό σύμβολο της Mercedes-Benz Fashion Week, η Infanta, σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Kirilll Zukclub (γνωστό και ως WELL KNOWN ARTIST), για τον οποίο πηγή έμπνευσης για το συγκεκριμένο έργο του, ήταν η ψηφιοποίηση, η ηθική μόδα, το δικαίωμα της πρόσβασης και η πολυπολιτισμικότητα. Το σύμβολο Infanta παραμένει μοντέρνο και ταυτόχρονα ενσωματώνει μια γλυκιά νοσταλγία για το παρελθόν.

Συντονιστείτε από τις 19 έως τις 24 Απριλίου στο allyou, παρακολουθήστε τις επιδείξεις και ανακαλύψτε πρώτοι όλες τις νέες προτάσεις της μόδας και τα highlights.

Μήνυμα από τον Alexander Shumsky, Πρόεδρο του Ρωσικού Συμβουλίου Μόδας και της Mercedes-Benz Fashion Week Russia, συνιδρυτή του Fashion Fund:

«Το 2020 ήταν ένα έτος κρίσης για ολόκληρη τη βιομηχανία της μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Ρώσων σχεδιαστών. Αυτή ήταν μια πρόκληση για την ομάδα του Fashion Week - όχι μόνο πραγματοποιήσαμε τη MBFW Russia σε μορφή phygital το φθινόπωρο του 2020, αλλά εκμεταλλευτήκαμε πλήρως τη στιγμή για να αναπτύξουμε το έργο και να υποστηρίξουμε τους σχεδιαστές στο διαδίκτυο. Φέτος, έχουμε επικεντρωθεί στην έναρξη ενός τεράστιου μετασχηματισμού της Εβδομάδας Μόδας. Η MBFW Russia ξεκινά τη μετάβαση σε έναν κλειστό κύκλο παραγωγής - φέρνοντας τη βιώσιμη μόδα στο προσκήνιο. Επιπλέον, επεκτείνουμε την παρουσία μας στον ψηφιακό χώρο, και αυτό είναι επίσης μέρος του βιώσιμου μας μοντέλου ανάπτυξης για τη βιομηχανία της μόδας. »

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;