Skip to main content

FASHION NEWS

BRIT Awards 2021: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε μέρος του πειράματος της Βρετανικής Κυβέρνησης για ασφαλείς εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους με τη συμμετοχή 4000 θεατών χωρίς μάσκες ή μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.



Με celebrities γέμισε το O2 arena του Λονδίνου χθες καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε ένα από τα πρώτα events με φυσική παρουσία στη Μεγάλη Βρετανία, από την αρχή της πανδημίας. Όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοια τελετή, έτσι και αυτή τη φορά, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο κόκκινο χαλί και τις στιλιστικές επιλογές των διάσημων γυναικών από την παγκόσμια showbiz.

Οι αστέρες από τη μουσική βιομηχανία και όχι μόνο εμφανίστηκαν είτε για να παρουσιάσουν είτε για να λάβουν βραβείο και εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο glamorous looks.

Η τραγουδίστρια Taylor Swift επέλεξε ένα λαμπερό two-piece outfit σε ασημένιο χρώμα, με την υπογραφή του οίκου Miu Miu. Μια μίνιμαλ αλλά επιβλητική εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις.

photo credits Instagram @taylorswift

H ηθοποιός Olivia Rodrigo προτίμησε ένα φόρεμα από μεταξωτό τούλι σε neon απόχρωση, μια δημιουργία του οίκου Christian Dior.

photo credits Instagram @_oliviiia_rodrigo

Η τραγουδίστρια Rina Sawayama ήταν αναμφίβολα η πιο παραμυθένια παρουσία στο κόκκινο χαλί. Η σταρ επέλεξε μια ruffled τουαλέτα από τον οίκο Balmain και την Spring/Summer 2019 couture συλλογή του.

photo credits Instagram @rinasonline

Η τηλεοπτική και ραδιοφωνική παρουσιάστρια Maya Jama εμφανίστηκε με ένα σέξι look. Συγκεκριμένα, την είδαμε με μαύρο tuxedo, point-toe ασορτί γόβες και κοσμήματα Burlgari.

 

photo credits Instagram @mayajama

Τέλος, εμπνευσμένη από την Amy Winehouse ήταν η εμφάνιση της τραγουδίστριας Dua Lipa. Η 25χρονη μοίρασε εγκεφαλικά όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της βραδιάς, με το σέξι outfit της, ένα custom total look με την υπογραφή της Vivienne Westwood. Η δημιουργία αποτελούνταν από ένα μίνι κίτρινο φόρεμα με ουρά. Το φόρεμα το συνδύασε με μαύρες ζαρτιέρες, ενώ την εμφάνιση της συμπλήρωσε ένα εκκεντρικό ογκώδες χτένισμα. Η Dua Lipa κατάφερε να αποσπάσει δύο βραβεία στα BRIT Awards 2021: αυτό του άλμπουμ της χρονιάς και αυτό της καλύτερης τραγουδίστριας της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/COw8e8PA1T2/

 

cover photo credits Instagram @mayajama

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός