Η νέα συλλογή του οίκου Louis Vuitton Cruise 2022 είναι ένα ταξίδι στο διάστημα

Η sci-fi παρουσίαση έγινε στο Axe Majeur, ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα λίγο έξω από το Παρίσι

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Η μόδα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον όλων μας στράφηκε στον οίκο Louis Vuitton και την παρουσίαση της νέας Cruise 2022 συλλογής του, η οποία αποτελεί τη δεύτερη Resort συλλογή που υπογράφει ο Nicolas Ghesquière για το εμβληματικό label.

Ο Nicolas Ghesquière, σε αντίθεση με τους πρώτους μήνες της πανδημίας κατά τους οποίους πραγματοποίησε γυρίσματα στο στούντιο, επέλεξε να παρουσιάσει την Cruise 2022 συλλογή μέσα από ένα βίντεο το οποίο γυρίστηκε στο Ax Majeur, ένα πάρκο γλυπτικής έξω από το Παρίσι (στην επαρχία Cergy-Pontoise). Το αρχιτεκτονικό αυτό αριστούργημα δημιούργησε ο Ισραηλινός γλύπτης και ακτιβιστής Dani Karavan και η τοποθεσία χάρισε την απόλυτη sci-fi αίσθηση στη συλλογή, κάνοντας έτσι την επίδειξη να μοιάζει με μια science fiction ταινία.

photo courtesy of Instagram @louisvuitton

 

Για τη δημιουργία της συλλογής, ο Nicolas Ghesquière εμπνεύστηκε από την διαστημική γκαρνταρόμπα διακοπών. Ναι, πολύ σωστά διάβασες. Αυτήν δηλαδή που θα επιλέξουμε όταν τα ταξίδια στο διάστημα θα αποκτήσουν εμπορικό χαρακτήρα.

Όπως δήλωσε ο Nicolas Ghesquière, η νέα συλλογή του οίκου Louis Vuitton Cruise 2022 είναι μια παγκόσμια συλλογή, ιδανική για όλες τις εποχές. Είδαμε έντονα χρώματα και όγκους, σακάκια με μοτίβα μοτοκρός, παντελόνια με quilted στοιχεία, μέχρι φούστες σε A γραμμή με τυπωμένες φανταστικές σκηνές και μίνι φορέματα με κρυστάλλινη επένδυση και λεπτομέρειες από υπερμεγέθεις αλυσίδες που θύμιζαν ντισκομπάλες.

Τα μοντέλα περπάτησαν στο La Passerelle του Axe Majeur, που λειτουργεί ως μια πύλη, όπως είπε ο Nicolas Ghesquière, η οποία μπορεί να μεταφέρει εμάς, τα συναισθήματά μας και τις επιθυμίες μας σε όποιον ή ό,τι αγαπάμε.

Παρακολούθησε το βίντεο της νέας συλλογής του οίκου Louis Vuitton Cruise 2022:

 

 

cover photo courtesy of Instagram @louisvuittonAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares