Ο Marc Jacobs μας συστήνει την πιο teen τσάντα – Φοριέται και σαν κολιέ

Μια δημιουργία από τη συνεργασία του label με την influencer Devon Lee Carlson

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Όταν μιλάμε για τσάντες από μεγάλους οίκους μόδας, τότε το μυαλό μας πηγαίνει αυτομάτως σε υπέροχες δημιουργίες, ξεχωριστής έμπνευσης που όμοιές τους δεν υπάρχουν πουθενά. Αυτή τη φορά, ο Marc Jacobs μας συστήνει την πιο teen τσάντα, η οποία όχι μόνο υπόσχεται να φτιάξει τη διάθεση σε όποια γυναίκα την αποκτήσει αλλά πέρα από αξεσουάρ, μπορεί να λειτουργήσει και ως κόσμημα.

Ο λόγος για την Devon Charm Purse, η οποία είναι μέρος της νέας συλλογής του Μarc Jacobs με την Gen Z μούσα και influencer Devon Lee Carlson. Είναι μια δερμάτινη τσάντα μικρού μεγέθους, η οποία κυκλοφορεί σε ένα hot ροζ χρώμα αλλά και σε μαύρο. Το πολύ ενδιαφέρον αυτής της τσάντας είναι πως το λουράκι της είναι μεταλλικό και είναι διακοσμημένο με πολύχρωμα σύμβολα (γράμματα της αλφαβήτου που σχηματίζουν την επωνυμία Marc Jacobs), ενώ αφαιρείται εύκολα για να αποτελέσει το τέλειο και πιο cool κολιέ.

 photo credits Instagram @marcjacobs & @mescondi

 

Η νέα συλλογή του Μarc Jacobs είναι εμπνευσμένη από το νεανικό πνεύμα, το μοναδικό στιλ και τη δημιουργικότητα της influencer Devon Lee Carlson και αποτελεί μια νοσταλγική αναφορά στο κλασικό '00s look, που σκοπό έχει να κάνει ακόμα πιο γοητευτικές τις εμφανίσεις των νέων ανθρώπων.

photo credits Instagram @marcjacobs & @mescondi

 

Περιλαμβάνει πέρα από την τσάντα, ready-to-wear κομμάτια και αξεσουάρ οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από $80 έως $225. Να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο brand και η Devon Lee Carlson συνεργάζονται.

 

 

cover photo credits Instagram @marcjacobs & @mescondi

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares