Αυτό είναι το απόλυτο running παπούτσι!

Ultra Boost by Adidas. 

Κέλλυ Νόβακ

Η θρυλική εταιρία αθλητικών ειδών Adidas φέρνει την επανάσταση στο τρέξιμο, με το νέο παπούτσι για το τρέξιμο, Ultra Boost.

Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι ότι το Ultra BOOST προσαρμόζεται αυτόματα στον ρυθμό τρεξίματος του runner, προσφέροντας έτσι την ασύγκριτη Επιστροφή Ενέργειας του BOOST™, τη μέγιστη  υποστήριξη και πρωτόγνωρη άνεση, που προσαρμόζεται για περισσότερα από εκατοντάδες χιλιόμετρα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Με δοκιμές που έγιναν με το σύστημα Aramis (το οποίο χρησιμοποιείται από κορυφαίους οργανισμούς και εταιρίες όπως η NASA, η Boeing και η Αudi για να πραγματοποιούν crash tests, αναλύσεις δόνησης και έρευνες διάρκειας ζωής προϊόντων), η adidas καταφέρνει να φέρει την απόλυτη εμπειρία στο τρέξιμο.

«Για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των αθλητών ανά τον κόσμο που ζητούσαν περισσότερη Ενέργεια, θελήσαμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο running παπούτσι, και αυτό ακριβώς είναι το Ultra BOOST» δηλώνει ο Eric Liedtke, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της adidas. «Η adidas με το BOOST έθεσε ψηλά τον πήχη του κλάδου και θα συνεχίσει να οδηγεί τις εξελίξεις σε ότι αφορά το Energy Running».

adidas Ultra Boost (1).jpg

adidas Ultra Boost (2).jpg

adidas Ultra Boost (4).jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares