Skip to main content

FASHION NEWS

Balmain SS22: O Olivier Rousteing γιόρτασε 10 χρόνια ως καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, με ένα show- μουσική συναυλία (βίντεο)

Δες όλα όσα έγιναν στο Παρίσι για την παρουσίαση της ready- to – wear συλλογής



Ο Olivier Rousteing ήταν και παραμένει ο change maker στη βιομηχανία της μόδας. Κατάφερε να εκδημοκρατίσει το catwalk και αυτό είναι ένα μόνο από τα σπουδαία επιτεύγματά του. Όταν ανέλαβε τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή για τον οίκο υψηλής ραπτικής Balmain πριν από δέκα χρόνια, ήταν μόλις 25 χρονών και όλοι τον αποκαλούσαν “Balmain Baby”. Τώρα, ο ίδιος λέει με υπερηφάνεια “Balmain is my baby”, δηλαδή ο οίκος Balmain είναι το μωρό μου και συνεχίζει να αποδεικνύει το star quality του με κάθε ευκαιρία και σε κάθε του βήμα.

Για τον Olivier Rousteing όλα έχουν να κάνουν με την ελευθερία, την έννοια της οποίας αποτύπωσε στη νέα του ready- to – wear συλλογή για τη σεζόν SS22. Η συλλογή παρουσιάστηκε στο Παρίσι με ένα show- μουσική συναυλία, στο οποίο πήραν μέρος iconic μοντέλα, σταρς, κορυφαίες fashion insiders, ενώ είδαμε εμβληματικές δημιουργίες με γενναίες δόσεις glam.

Το show συνόδευσε η φωνή της Beyoncé, η οποία ευχήθηκε μέσα από ένα ηχογραφημένο μήνυμα στον σχεδιαστή Olivier Rousteing. Σχεδόν 6.000 θαυμαστές του οίκου Balmain συγκεντρώθηκαν στο La Seine Musicale, για να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση που συνδύασε μουσική, χορό, σινεμά, τέχνες και μόδα. Τα έσοδα από τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ (το δεύτερο που διοργανώνει ο Rousteing ως creative director), θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό RED για τη μάχη κατά του AIDS. 

Στο πρώτο μέρος του show, παρουσιάστηκαν daywear και day-to-night προτάσεις με πρωταγωνιστές το μαύρο, το λευκό, τo nude και το κόκκινο, ενώ στο δεύτερο μέρος, ο Rousteing παρουσίασε προτάσεις για βραδινές εξόδους γεμάτες glam, επανασχεδιάζοντας iconic δημιουργίες του, όπως φορέματα με έντονα κεντήματα από πέρλες και πετράδια.

Τέλος, η σταρ Doja Cat  ανέλαβε να ολοκληρώσει το φαντασμαγορικό show.

Δες την επίδειξη στο παρακάτω βίντεο:

 

 

 

 

cover photo credits Instagram @fashionist_styles

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30