Ήρθε η στιγμή να κάνεις μια βόλτα στον μαγικό κήπο του οίκου Chanel

Garden trend alert!

Κέλλυ Νόβακ

Για άλλη μια φορά ο -ιδιοφυής- Karl Lagerfeld κατάφερε να αφήσει τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Είτε πρόκειται για ένα τεράστιο supermarket, είτε για καρουσέλ, είτε για ένα βυθό, ο creative director του οίκου Chanel πάντα τολμάει-παίρνει ρίσκα και ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Αυτή την φορά, μάγεψε τους παρευρισκόμενους αλλά και τον υπόλοιπο κοινό που παρακολουθούσε το show για την Haute Couture 2015 συλλογή διαδικτυακά, με τον τεχνητό κήπο που δημιούργησε. Πιο συγκεκριμένα, κατασκεύασε ένα τεχνητό θερμοκήπιο με λουλούδια τα οποία "άνθιζαν" καθ' 'ολη την διάρκεια του show. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Τα ρούχα συμβάδιζαν του μαγευτικού σκηνικού και "ενσάρκωσαν" τέλεια το concept του show. Το νέο αγαπημένο μοντέλο του Lagerferl, Baptiste Giabiconi ήταν αυτός που "άνοιξε" το show, κρατώντας ένα ποτιστήρι από καπιτονέ ύφασμα, φορώντας ένα ψάθινο καπέλο και κάπρι παντελόνι. Ο Giabiconi δεν ήταν το μόνο male μοντέλο του show, καθώς και άλλα, φορώντας παρόμοια ρούχα.

Τώρα τα ρούχα: Εμφανίσεις με πολύ χρώμα και αποχρώσεις και υφές εμπνευσμένες από την φύση. Μερικά από τα κομμάτια που ξεχώρισαν ήταν οι φούστες με τα "απλικαρισμένα" από σατέν λουλούδια, τα παραμυθένια φορέματα από τούλι αλλά και το παλτό που θύμιζε κερήθρα. Τα νυφικά φορέματα ήταν τόσο εντυπωσιακά όσο και το σκηνικό, με αυτό με την φούστα φτιαγμένη από υφασμάτινα λουλούδια, που έκλεισε" ,το show να κάνει και την πιο φανατική εργένισσα να θέλει να το φορέσει!

Τα -περισσότερα- λόγια είναι περιττά, οπότε δες τώρα τις φωτογραφίες!

chanel_couture_spring_1.jpg

 chanel_couture_spring_13.jpg

 chanel_couture_spring_2.jpg

 chanel_couture_spring_3.jpg

 chanel_couture_spring_4.jpg

 chanel_couture_spring_5.jpg

 chanel_couture_spring_6.jpg

 chanel_couture_spring_7.jpg

 chanel_couture_spring_10.jpg

 chanel_couture_spring_8.jpg

 chanel_couture_spring_9.jpg

 chanel_couture_spring_12.jpg

 chanel_couture_spring_11.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares