Το πολυκατάστημα Selfridges του Λονδίνου παρουσιάζει το νέο τμήμα του για την Unisex μόδα

Κέλλυ Νόβακ

Ένας αέρας αλλαγής και ανανέωσης φαίνεται να κυκλοφορεί τελευταία στον χώρο της μόδας, με πιο πρόσφατη την ανακοίνωση του νέου τμήματος ρούχων στο πολυκατάστημα Selfridges στο Λονδίνο.

Υποστηρίζοντας την άποψη ότι η μόδα πρέπει να είναι κοινή και για τα δύο φύλα, το πολυκατάστημα πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο τμήμα όπου τα ρούχα θα είναι unisex- για άντρες και γυναίκες δηλαδή. Πιο συγκεκριμένα, θα αφιερωθούν χώροι στους 3 από τους τέσσερις ορόφους του καταστήματος, με unisex ρούχα, που θα ονομάζεται Agender (χωρίς φύλλο). Το κατάστημα φαίνεται ότι είναι πολύ αφοσιωμένο στο νέο αυτό τμήμα, καθώς θα απαλλαγεί ακόμη και από τις γυναικείες και αντρικές κούκλες που συνηθίζεται να επιδεικνύονται τα ρούχα.

«Θέλουμε να “ταξιδέψουμε” τους πελάτες μας σε ένα μέρος που μπορούν να ψωνίσουν χωρίς όρια και στερεότυπα. Ένα κατάστημα που δεν είναι πια εμποτισμένο με καθοδηγούμενες αξίες περί φύλων, δίνοντας την δυνατότητα στην μόδα να υπάρχει ως μια πιο αγνή έκφραση του “εαυτού”», δήλωσαν υπεύθυνοι του καταστήματος.

To τμήμα Agender θα λειτουργήσει από την 1η Μαρτίου μέχρι και τον Απρίλιο.

Ελπίζουμε η πράξη αυτή να μην είναι παροδική, αντιθέτως προάγγελος της εξέλιξης των πραγμάτων στον χώρο της μόδας.

agenderstore_1.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares