Αυτή είναι η νέα συνεργασία του Opening Ceremony με την Vivienne Westwood

Bring punk back!

Κέλλυ Νόβακ

Το γνωστό κατάστημα και e-shop Opening Ceremony, ξεκινάει μια ενδιαφέρουσα συνεργασία με την σχεδιάστρια Vivienne Westwood.

Για την ακρίβεια, η σχεδιάστρια δίνει την δυνατότητα στο κατάστημα, και συγκεκριμένα στους ιδρυτές τους Carol Lim και Humberto Leon, να δημιουργήσουν μια unisex capsule συλλογή εμπνευσμένη από την μπουτίκ της Westwood και του Malcom MacLaren, η οποία είχε το όνομα “World Ends”. Το κατάστημα αποτίει φόρο τιμής σε μερικά από τα πιο εμβληματικά κομμάτια της τότε συλλογής της Westwood, τα οποία ήταν εμπνευσμένα από την punk μουσική αλλά και από τους πειρατές. Η νέα συλλογή θα περιλαμβάνει και ένα bomber jacket εμπνευσμένο από τον γνωστό σκηνοθέτη Clint Eastwood καθώς και ένα “Drunken Anarchy” πουκάμισο.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που “ξαναζωντανεύουμε” τα εμβληματικά στιλ της World Ends μπουτίκ, και που μπορούμε να διαλέξουμε τα σημαντικότερα κομμάτια, που είναι ένας τέλειος συνδυασμός για να εκφράσει το πνεύμα του Opening Ceremony και της Vivienne Westwood» δήλωσε ο Humberto Leon.

H συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Opening Ceremony της Νέα Υόρκης και του Λος Άντζελες καθώς και στο openingceremony.us από τις 9 Φεβρουαρίου.

ceremonyxwestwoodcollection_1.jpg

ceremonyxwestwoodcollection_2.jpg

ceremonyxwestwoodcollection_3.jpg

ceremonyxwestwoodcollection_4.jpg

ceremonyxwestwoodcollection_5.jpg

ceremonyxwestwoodcollection_6.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares