Skip to main content

FASHION NEWS

Ο Jacquemus παρουσίασε τη Fall/Winter 2022 συλλογή του με τίτλο «Le papier»

Παρακολούθησε το fashion show που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε βουνά αλατιού (βίντεο)



Τα πολυτελή brands μόδας ολοένα και πιο συχνά επιλέγουν να παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές σε ανοιχτούς χώρους, ακόμα και μέσα στην ίδια τη φύση, δίνοντας έτσι το μήνυμα μιας ακόμα μεγαλύτερης ελευθερίας και υπενθυμίζοντας μας πως στον κόσμο αυτό υπάρχουν πανέμορφα μέρη που αξίζει έστω και μια φορά να επισκεφτούμε.

Μετά τη Χαβάη όπου παρουσίασε την συλλογή του για την Άνοιξη του 2022, ο Jacquemus επέλεξε τα αλμυρά βουνά του πάρκου Camargue στη Νότια Γαλλία και την Arles για τη Fall/Winter 2022 συλλογή του.

Το show ξεκίνησε το σούρουπο και οι καλεσμένοι μαγεύτηκαν από την εικόνα του τοπίου που έμοιαζε απόκοσμη: καθαρό νερό, παγωμένο αλάτι, λιλά ουρανός συνέθεσαν το παζλ για τη νέα συλλογή του Jacquemus.

Το show ξεκίνησε με δύο άνδρες μοντέλα να αγκαλιάζονται και να χορεύουν. Έπειτα, μοντέλα κατέβηκαν από την κορυφή του βουνού φορώντας φορέματα και αέρινα πουκάμισα, ρούχα στο χρώμα της λινάτσας, shearling παλτό, puffer γιλέκα και cargo παντελόνια, αλλά και το νέο του sneaker Humara σε συνεργασία με τη Nike.

«Άρχισα να δουλεύω στη συλλογή με την εμμονή να ξαναρχίσω από το τίποτα, σαν μια λευκή σελίδα», δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής για τη νέα του συλλογή, η οποία ενθουσίασε τους πάντες.

Παρακολούθησε το fashion show:

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.