Skip to main content

FASHION NEWS

Τίτλοι τέλους για τη συνεργασία της Beyoncé με την Αdidas

Η δημοφιλής σειρά adidas x IVY PARK μεταξύ του athletic κολοσσού και της βασίλισσας της R&B αποτελεί πλέον παρελθόν Η δημοφιλής σειρά ρούχων και αξεσουάρ adidas x IVY PARK μεταξύ του athletic κολοσσού και της βασίλισσας της R&B, Beyoncé, αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τερματίσουν την πολυετή συνεργασία τους.



Η δημοφιλής σειρά adidas x IVY PARK μεταξύ του athletic κολοσσού και της βασίλισσας της R&B αποτελεί πλέον παρελθόν

Η δημοφιλής σειρά ρούχων και αξεσουάρ adidas x IVY PARK μεταξύ του athletic κολοσσού και της βασίλισσας της R&B, Beyoncé, αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τερματίσουν την πολυετή συνεργασία τους.

Το deal του επικερδέστατου duo ξεκίνησε το 2019, όταν η adidas ονόμασε τη Beyoncé creative design partner της εταιρείας. Μέσω του νέου της αυτού ρόλου, η superstar έκανε επί της ουσίας relaunch στο brandname IVY PARK, το οποίο η ίδια είχε δημιουργήσει το 2016. Στα χρόνια κατά τα οποία συνεργάστηκαν οι δύο πλευρές κυκλοφόρησαν επίσημα ρούχα, activewear, μαγιό και παπούτσια.

Σύμφωνα με διεθνή ρεπορτάζ, ο λόγος που οδήγησε στην ολοκλήρωση της πορείας της adidas x IVY PARK δεν είναι άλλος από τις δημιουργικές διαφωνίες που παρουσιάστηκαν μεταξύ των δύο πλευρών, με τη Beyoncé να επιθυμεί πια να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο του creative τμήματος του brand.

Η είδηση έσκασε λίγο καιρό μετά το δημοσίευμα της Wall Street Journal που παρουσίασε ντοκουμέντα που ήθελαν το revenue από το adidas x IVY PARK να έχει μειωθεί περισσότερο από 50% το 2022 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το συμβόλαιο της Beyoncé με την adidas έληγε μετά το 2023 – γεγονός που σημαίνει ότι αυτό «σπάει» πριν την ώρα του.

Η Beyoncé είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος collaborator που χάνει η adidas το 2023, έπειτα από τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Kanye West πριν από λίγους μήνες, ως αποτέλεσμα των αντισημιτικών σχολίων που ο ίδιος εξαπέλυσε δημόσια.

https://www.instagram.com/p/Cn-p118pnVe/

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου