Skip to main content

FASHION NEWS

Θέλεις να κάνεις μια matchy-matchy εμφάνιση με τον σύντροφό σου; Η Victoria και ο David Beckham σου δίνουν την τέλεια ιδέα

Με denim look εμπνευσμένο από τα '00s



Είναι ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της ξένης σόουμπιζ και από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα, μας απασχολούν όχι μόνο με την προσωπική τους ζωή αλλά και με την fashion μαγεία τους. Αποτελούν τον ορισμό του couple dressing από το 1997 όταν άρχισαν να βγαίνουν και έβαλαν στο παιχνίδι της μόδας τα coordinated outfits για όσες και όσους δεν δηλώνουν single.

Η πιο πρόσφατη στιλιστική τους επιλογή είναι η ιδανική έμπνευση για σένα που θέλεις να κάνεις μια matchy-matchy εμφάνιση με τον σύντροφό σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις όπως η Victoria με τον αγαπημένο της σύζυγο, David Beckham.

Το ζευγάρι φόρεσε ένα double denim look που μας έρχεται κατευθείαν από τα '00s! Τη φωτογραφία τους δημοσίευσε η ίδια η Victoria στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα σε story στις 24 Απριλίου. Φορούν και οι δύο τους Canadian tuxedo, ενώ στη φωτογραφία υπάρχει η εξής λεζάντα: «Νόμιζα ότι αυτές οι ημέρες έχουν τελειώσει», γράφει το posh girl αναφερόμενη στις ημέρες που φορούσαν τα ίδια ρούχα.

coupledoubledenim

Instagram @victoriabeckham

 

Αλλά από ότι φαίνεται, κινούνται ακόμα στο ίδιο μήκος κύματος στιλιστικά, μετά από 23 χρόνια γάμου, με τη Victoria να σημειώνει επίσης ότι εκείνη ήταν αυτή που ντύθηκε πρώτη με το denim look, ένα Y2K trend που έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo Instagram @victoriabeckham

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.