Η νέα συλλογή του οίκου Givenchy σε προσκαλεί να… join the gang

Ανακάλυψε την σκοτεινή πλευρά σου!

Κέλλυ Νόβακ

Για άλλη μια φορά τα κατάφερε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος για τον (ιδιοφυή) Ricardo Tisci, καλλιτεχνικός διευθυντής του θρυλικού οίκου, Givenchy. O Tisci κατόρθωσε κάτι που μόνο συγκεκριμένοι σχεδιαστές καταφέρνουν να κάνουν ανά τα χρόνια: Να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Πάνε 10 χρόνια από τότε που ανέλαβε αυτή την θέση, και από τότε κάθε συλλογή ήταν ένα ξεχωριστό ταξίδι για τον ίδιο. Το καλό είναι ότι μαζί του έχουμε και εμείς την δυνατότητα να συμμετέχουμε σε αυτό το δημιουργικό του ταξίδι, απολαμβάνοντας κάθε φορά τις ευφάνταστες συλλογές του. Έτσι, και για το Φθινόπωρο 2015, ο Tisci παραδίδει μαθήματα «μιξολογίας», καθώς ένα από τα αγαπημένα του «παιχνίδια» είναι να παντρεύει δύο διαφορετικούς κόσμους μαζί.

Η Βικτοριανή εποχή, λοιπόν, συναντά ένα καλιφορνέζικο και λατινικό lifestyle και η μίξη αυτή δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από ενδιαφέρουσα. Το αποτέλεσμα; Μια goth, dark, γκανκστερική, badass συλλογή, που ξεκινάει από τα face jewels, με πολύτιμους λίθους κολλημένους στα πρόσωπα των μοντέλων (φέροντας μια νέα, τεράστια τάση στα αξεσουάρ), και τελειώνει με τα άψογα κατασκευασμένα σύνολα, όπως τα peplum σακάκια με κορσέδες και τα φορέματα φορεμένα πάνω από κοντά παντελόνια.

Τα «εφιαλτικά», ονειρεμένα φορέματα από βελούδο, mesh και δαντέλα, μερικά από τα οποία είχαν κεντημένα στολίδια πάνω τους, γίνονται τώρα αντικείμενο πόθου για κάθε γυναίκα. Με τον διακριτικό σταυρό, ο οποίος ήταν σχηματισμένος πάνω στους κορσέδες των φορέματων, ο Tisci «έκλεισε» το μάτι στους fans του, υπενθυμίζοντάς τους ότι δεν τους ξεχνάει ποτέ. 

Μια συλλογή/κίνημα που σύντομα θα δούμε να προσπαθήσουν να «κοπιάρουν» πολλοί, αλλά και την οποία θα απολαύσουμε σύντομα και και στο κόκκινο χαλί.

Δες τώρα την συλλογή!

givenchyfall15_1.jpg

givenchyfall15_2.jpg

givenchyfall15_3.jpg

givenchyfall15_4.jpg

givenchyfall15_5.jpg

givenchyfall15_6.jpg

givenchyfall15_7.jpg

givenchyfall15_8.jpg

givenchyfall15_9.jpg

givenchyfall15_10.jpg

givenchyfall15_11.jpg

givenchyfall15_12.jpg

givenchyfall15_13.jpg

givenchyfall15_14.jpg

givenchyfall15_15.jpg

givenchyfall15_16.jpg

givenchyfall15_18.jpg

givenchyfall15_19.jpg

givenchyfall15_20.jpg

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares