3+1 προτάσεις για καθημερινά κοσμήματα από Skaras Jewels

 Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να φορούν κοσμήματα, τα οποία εκτός από όμορφα και σικάτα, είναι και κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Allyou

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια πολυάσχολη καθημερινότητα, όπως εργασία, εξωτερικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Για το λόγο αυτό χρειάζονται κοσμήματα καθημερινά, που θα συνοδεύουν κατάλληλα αυτές τις εμφανίσεις.

Τα καθημερινά γυναικεία κοσμήματα, λόγω της συνεχούς χρήσης, θα πρέπει να είναι άνετα και να μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα ρούχα και στυλ, ώστε να είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το Skaras Jewels, έχοντας εμπειρία στο κόσμημα για πάνω από 70 χρόνια, μας δίνει συμβουλές ώστε να αποκτήσουμε κοσμήματα που θα μπορούμε να φοράμε κάθε μέρα!

Γυναικεία κολιέ: Μοναδικές καθημερινές εμφανίσεις

 2-kolie-asimenio-925Το κολιέ είναι ένα κόσμημα που φοριέται από τις γυναίκες τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλές επιλογές ανάμεσα στις οποίες  μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Μπορείτε να βρείτε κολιέ με πιο ιδιαίτερες πέτρες και διακοσμητικά στοιχεία, ή κάτι πιο απλό, με λεπτή αλυσίδα και λιγότερες λεπτομέρειες. Αν ψάχνετε κάποιο κολιέ για καθημερινή χρήση, μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο minimal ή με λιγότερες προσθήκες, ώστε να είστε σίγουρη πως θα ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σας, όπως και τα περισσότερα μέρη που θα χρειαστεί να βρεθείτε.

Ένα κολιέ όπως το παραπάνω, έχει λεπτομέρειες σε mat χρώματα, που μπορούν να ταιριάξουν εύκολα με τα ρούχα σας. Η διπλή αλυσίδα είναι τάση – ειδικά το καλοκαίρι – αναδεικνύοντας και το ρούχο αλλά και το λαιμό σας!

Σκουλαρίκια μοντέρνα για όλες τις ώρες της ημέρας

Τα σκουλαρίκια αποτελούν ίσως το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας. Είναι εκείνη η χαρακτηριστική κίνηση που θα κάνει, μερικές φορείς χωρίς να κοιτάξει καν τον καθρέπτη, θα βάλει τα σκουλαρίκια της και θα ξεκινήσει την ημέρα της. Τα σκουλαρίκια είναι ιδιαίτερα, πολύτιμα και πολύ σημαντικά για κάθε γυναίκα, για κάθε εμφάνιση.

2-skoularikia-krikoi-kitrino-xrisoΑν ψάχνετε για καθημερινά σκουλαρίκια, επιλέξτε ένα μέγεθος που δεν είναι υπερβολικά μεγάλο ή βαρύ. Έτσι, θα είναι και διακριτικά και δεν θα σας προκαλούν κούραση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 Ένα ζευγάρι απλοί, χρυσοί κρίκοι, είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινές εμφανίσεις!

 

 

  

 Elegant καθημερινά βραχιόλια, ιδανικά για κάθε χέρι!

2-vrahioli-roz-chriso-k09Αν επιθυμείτε να προσθέσετε το βραχιόλι στην καθημερινότητά σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα με μικρές λεπτομέρειες και λεπτή αλυσίδα. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε τη λάμψη που χρειάζεται στον καρπό σας χωρίς υπερβολές!

 

 

 

 

 Το δαχτυλίδι στην καθημερινότητα της γυναίκας

2-daktilidi-apo-roz-xrisoΤα δαχτυλίδια είναι από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα. Είναι το κόσμημα εκείνο που μπορεί να φορεθεί καθημερινά και να κάνει κάθε χέρι να φαίνεται πιο όμορφο.  Είναι εκείνο το κόσμημα που μπορεί να προσφερθεί και σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως μία πρόταση γάμου. Φοριούνται καθημερινά από γυναίκες αλλά και από άνδρες, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα κάθε ατόμου. Αν επιθυμείτε να εντάξετε το δαχτυλίδι στην καθημερινή σας συλλογή, οι κανόνες είναι ίδιοι με τα υπόλοιπα κοσμήματα. Επιλέγουμε κάτι απλό, minimal, ιδανικό για έναν καφέ το πρωί, αλλά παράλληλα ιδανικό και για το γραφείο ή μια επαγγελματική συνάντηση. Το δαχτυλίδι δίνει λάμψη στα χέρια μας γυναίκας και τα κάνει να φαίνονται πιο ιδιαίτερα!

Η καθημερινότητα κάθε γυναίκας είναι διαφορετική. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέγουμε κοσμήματα ακολουθώντας κάποιες σταθερές, αλλά με βάση τις ανάγκες μας.

 

 

 

 

 

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares