Skip to main content

FASHION NEWS

Οι τέσσερις πιο λαμπερές εμφανίσεις του Φεστιβάλ Βενετίας

Οι εμφανίσεις των σταρ που κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις



Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας βρίσκεται σε εξέλιξη, και ενώ το κόκκινο χαλί είναι αισθητά πιο ήσυχο φέτος λόγω των συνεχιζόμενων ταυτόχρονων απεργιών που καλούνται από την Screen Actors Guild Federation και το Writers Guild of America, όσοι κατάφεραν να παρευρεθούν αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μία από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν μέχρι στιγμής έρχεται από την Isabelle Huppert, την 70χρονη Γαλλίδα ηθοποιό που εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με ασημί κρόσσια Balenciaga μέχρι το πάτωμα.

Και, επιπλέον, η Isabelle ολοκλήρωσε την εμφάνιση με αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως οι ψηλότερες μαύρες πλατφόρμες στον κόσμο. Διατηρώντας τα μαλλιά της βρεγμένα και χαλαρά ατημέλητα, το fashion icon ανέδειξε το χαλαρό και μοναδικό στιλ που γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Αλλά δεν είναι μόνο το κόκκινο χαλί που αναδεικνύει μερικές σημαντικές στιγμές της μόδας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αυτή τη στιγμή, με αυτές τις εμβληματικές αφίξεις δίπλα στο νερό να αποδεικνύονται ένα από τα hotspots για πειραματισμό.

Και μια από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις μέχρι στιγμής πρέπει να είναι αυτή της Sydney Sweeney, η οποία επανεξέτασε μια από τις αγαπημένες της τάσεις του 2023 - και μια που υπερασπίστηκε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ των Καννών - το peek-a-boo σουτιέν.

Μια εξαιρετικά απαλή εκδοχή της τάσης, αυτό το απαλό ροζ πλισέ φόρεμα Miu Miu με απαλά πουά και λιτό μεσαίο στρίφωμα απέκτησε ένα απαραίτητο πλεονέκτημα χάρη στο μεταλλικό διακοσμημένο διακοσμητικό που μοιάζει με σουτιέν στη λαιμόκοψη και τις τιράντες. Σε συνδυασμό με ασορτί ασημένια σανδάλια, η Sydney χτύπησε όλες τις σωστές νότες με αυτή την εμφάνιση… Και όλα αυτά πριν καν πατήσει το πόδι της στο κόκκινο χαλί.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να ρίξετε μια ματιά σε μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές της μόδας από το Φεστιβάλ Βενετίας του 2023 μέχρι στιγμής…

fva

Sydney Sweeney (photo: German Larkin)

fvb

Carla Bruni (photo: Daniele Venturelli/Getty Images)

fvc

Amal Clooney (photo: Jacopo Raule/Getty Images)

fvd

Isabelle Huppert (photo: Maria Moratti/Getty Images)

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το κούρεμα princess bob είναι το hot trend για το καλοκαίρι

Δείτε πώς να αποκτήσετε το look

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για τη Σουηδία η ελληνική αποστολή της Eurovision

Η χώρα μας διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου στο Μάλμε