Skip to main content

FASHION NEWS

Τhe Fashion Room Service XXL Edition: Το αγαπημένο σου fashion party επιστρέφει

Μην το χάσεις!


Κέλλυ Νόβακ

To απόλυτο fashion πάρτι που σου παρουσιάζει τις δημιουργίες πολλών Ελλήνων σχεδιαστών είναι και πάλι γεγονός. To Fashion Room Service, η εκδήλωση που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το Αθηναϊκό κοινό, επιστρέφει στην XXL εκδοχή του, την Τετάρτη 1η Απριλίου.

Το Fresh Hotel, το Grecotel Pallas Athena και το Ciy Circus Hostel προετοιμάζονται ήδη για να φιλοξενήσουν ξανά τους πάνω από 50 σχεδιαστές μόδας και brands σε ισάριθμα δωμάτια των τριών ξενοδοχείων και φυσικά να υποδεχθούν το πιστό κοινό του μοναδικού αυτού θεσμού, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς.

Το περιοδικό ΟΖΟΝ Raw, ως διοργανωτής, υπόσχεται πως το κυρίως “μενού” της φετινής εκδήλωσης θα παραμείνει σταθερό στην αρχική σύλληψή του και συναρπαστικό όπως κάθε φορά.

Τα τρία ξενοδοχεία θα ανοίξουν τις πόρτες τους νωρίς το απόγευμα της 1ης Απριλίου, για να υποδεχθούν τους καλεσμένους του Fashion Room Service, ώστε να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν δημιουργίες των αγαπημένων τους label, να γνωρίσουν τους δημιουργούς τους και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις τάσεις της μόδας, όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα.

Kαλεσμένοι της εκδήλωσης είναι εμπορικοί συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, δημοσιογράφοι μόδας, στιλίστες, φωτογράφοι, καλλιτέχνες, beauty editors, fashion bloggers, αναγνώστες και fans του OΖΟΝ Raw και εν γένει, όλο το fashion και art crowd της πόλης.

Αυτή τη φορά το Grecotel Pallas Athena θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε δημιουργούς που ασχολούνται με τον ευρύτερο χώρο του design, το Fresh Hotel θα φιλοξενήσει labels μόδας και αξεσουάρ, ενώ το City Circus θα παρουσίασει παράλληλα με τη δική του έκθεση στο ισόγειο του hostel, τους 4 νικητές του διαγωνισμού νέων σχεδιαστών “ABSOLUT ROOMS”.

Και όπως κάθε φορά, έτσι και σε αυτό το Fashion Room Service, η ABSOLUT θα είναι παρούσα με υπέροχα και διαφορετικά cocktails, στα τρία party που θα γίνουν σε κάθε χώρο!

Χορηγός μετακίνησης είναι και φέτος το TAXIBEAT. H γνωστή εφαρμογή θα διευκολύνει την μετάβαση από και προς τα τρία σημεία του event, προσφέροντας μάλιστα 10€ έκπτωση σε όλους τους νέους χρήστες της, ενώ 4 ναυλωμένα οχήματα θα κάνουν την κυκλική διαδρομή μεταξύ των σημείων της εκδήλωσης, χωρίς καμία χρέωση.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό