Skip to main content

FASHION NEWS

Πώς να φορέσεις το Χρώμα της Χρονιάς 2024 της Pantone!

Πες αντίο στο Barbie pink και καλωσόρισε το Peach Fuzz.



Το χρώμα της χρονιάς 2024 της Pantone , Peach Fuzz, είναι εδώ, και το εννοώ κυριολεκτικά. Αν ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου θα το δεις να εμφανίζεται παντού! Τη σιωπηλή κοραλί απόχρωση θα τη βρεις ήδη σε πουλόβερ, σε αθλητικά παπουτσια και γυαλιά ηλίου ενώ οι ειδικοί στις τάσεις διαβεβαιώνουν πως αυτό το χρώμα θα παίξει παντού και στα πάντα τον επόμενο χρόνο. 

Δες με ποια είδη μπορείς να το εντάξεις στη δίκη σου γκαρνταρόμπα και να είσαι από τις πρώτες που θα υιοθετήσουν και θα αγαπήσουν την ολοκαίνουρια χρωματική τάση!!

Η ικανότητα της Pantone να προβλέπει μερικές από τις πιο ακαταμάχητες  αποχρώσεις στη μόδα είναι μοναδικη! Μετά το περσινό Viva Magenta που έφερε στη ζωή μας την ταση του  Barbiecore, τώρα προβλέπεται πως οι λεπτές ροδακινί αποχρώσεις σύντομα θα επισκιάσουν το ζεστό ροζ, καθώς είναι πιο προσιτές και πιο εύκολο να σεταροστούν σε μονόχρωμες εμφανίσεις. Αναμένεται επίσης ότι το όνομα του χρώματος θα λαμβάνεται κυριολεκτικά υπόψιν, με έμφαση σε υφές εμπνευσμένες από το ροδακινο, όπως το φλις, το σουέντ και το κοτλέ να μπαίνουν και στις ντουλάπες μας.

Στην ετήσια έκθεση χρωμάτων της Pantone, το Peach Fuzz περιγράφεται ως μια ελκυστική ροδακινί απόχρωση απαλά φωλιασμένη ανάμεσα στο ροζ και το πορτοκαλί που εμπνέει το ανήκειν και δημιουργεί έναν αέρα ηρεμίας, προσφέροντάς μας έναν χώρο όπου θα ζούμε και θα νιώθουμε καλά! Οι προβλέψεις της χρωματικής παλέτας για το 2024 συνδυάζουν σιωπηρούς τόνους πορτοκαλί και σομόν ροζ με τα πάντα, από ουδέτερους όπως κρέμ και μαύρο έως  αποχρώσεις της λεβάντας, του γαλαζοπράσινου, του σκουρου μωβ και του πράσινου της μέντας. Ωστόσο αν δε σου γεμίζει το μάτι περίμενε! Μπορεί να φορεθεί με πολύ περισσότερα από όσα πιστεύεις!. Χρειάζεσαι περισσότερες αποδείξεις; Δες πως θα το βάλεις στη ντουλάπα σου! 

Με ένα ζευγάρι αθλητικά 

Το καλύτερο μέρος για να αγοράσεις ένα τέτοιο ζευγάρι αθλητικά δεν είναι το μοντέρνο χρώμα, αλλά πως είναι άνετα για όλες τις βόλτες στην πόλη! Το δροσερό του χρώμα θα συνοδέψει μοναδικά τα φορέματα της Άνοιξης!

Με γυαλιά ηλιου

Μετά από μια εμφάνιση της Bella Hadid, με γυαλιά ηλίου στο χρώμα αυτό, είναι ασφαλές να πούμε ότι ένα ζευγάρι ρετρό ροδακινί γυαλιά ηλίου θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη ολο το 2024.

Με μια κοτλέ ζιπ κιλότ

Πήγαινε τη χρωματική τάση ένα βήμα παραπέρα με υφάσματα όπως το ροζ κοτλέ. Προτίμησε μια ζιπ κιλοτ και συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ για πιο τολμηρό αποτέλεσμα.

Με μια χιαστί μικρή τσάντα 

Το ροζ Barbie θα εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής χρωματική επιλογή το 2024, ειδικά σε συνδυασμό με απαλούς ροδακινί τόνους. Με μια τέτοια τσάντα χιαστί θα κάνεις τη διαφορά! 

Με όμορφα εσώρουχα

Μερικά αιθέρια εσώρουχα στην απόχρωση του γλυκού ροδάκινου το Peach Fuzz «γεφυρώνει αβίαστα το νεανικό με το διαχρονικό», ενώ αισθάνεσαι τη θηλυκότητα τους να απλώνεται δυο κορμί σου!

Με ένα ζευγάρι παιχνιδιάρικα σανδάλια

Ο ευκολότερος τρόπος για να διασφαλίσεις ότι η αγορά σου θα πιάσει τόπο είναι να επιλέξεις κάτι με διαχρονική σιλουέτα. Αν και αναμφισβήτητα χρήσιμα, ένα ζευγάρι χαριτωμένα σανδάλια θα σε πάνε παντού μόλις ανοίξει και πάλι ο καιρός! 

Με ένα μαλακό πουλόβερ 

Το Peach Fuzz χαρακτηρίζεται με δυο λέξεις ως «άνετη ευαισθησία».Έτσι δε θα μπορούσε να μην είναι η τέλεια επιλογή για βασικά πουλόβερ όπως ένα βελούδινο ζιβάγκο.

Με μια φλις χουχουλιάρικη ζακέτα

Η μόδα συναντά τη λειτουργικότητα σε ένα ροδακινί φλις μπουφάν που έχει την ίδια απαλή αίσθηση με το ίδιο το φρούτο!

Με ένα βραδινό στράπλες φόρεμα

Είτε ψάχνεις να αγοράσεις  ένα φόρεμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είτε ένα ανοιξιάτικο νυφικό, δεν γίνεται να κάνεις λάθος επιλέγοντας  κάτι στο χρώμα της χρονιάς.

Με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες

Η τρέλα του Balletcore αναμένεται να φορτσάρει και την επόμενη χρονιά. Οι γνώστες των τάσεων λένε ότι ένα κύμα από απαλό ροδακινί σε μπαλαρίνες, φιόγκους και κορμάκια θα χτυπήσει κόκκινο την ερχόμενη άνοιξη.

Εκτός από τη μόδα το Peach επηρεάζει και τον κόσμο της ομορφιάς. Απόδειξη, μοντέρνα αρώματα σε μπουκάλια που θυμίζουν ώριμα φρούτα του καλοκαιριού ή δροσερά cocktails, juicy κραγιόν και λαμπερά ρουζ! Stay tuned, έπεται συνεχεια!







Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του