Skip to main content

FASHION NEWS

Ο Brad Pitt και η Penélope Cruz κόβουν την ανάσα σε ταινία μικρού μήκους της Chanel

Η ταινία μικρού μήκους παρουσίασε το φθινόπωρο-χειμώνα 2024/25 της Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.



Δεν χρειαζόταν τίποτα περισσότερο από ένα τέλειο ραντεβού μεταξύ του Brad Pitt και της Penélope Cruz για να ξεκινήσει το σόου της Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η κομψή βραδιά του ραντεβού έπεσε μέσω μιας ταινίας μικρού μήκους για να παρουσιάσει το φθινόπωρο-χειμώνα 2024-25 Ready to-Wear show της Chanel. Σε ένα αφιέρωμα στην ταινία A Man and a Woman του Γάλλου σκηνοθέτη Claude Lelouch, ο Pitt και η Cruz πρωταγωνιστούν ως ένα θαυμάσιο ζευγάρι ντυμένο υπέρκομψα που απολαμβάνει τα αξιοθέατα, τους ήχους και τη γεύση κάθε είδους γαλλικής λιχουδιάς.

Από έναν ρομαντικό περίπατο στην παραλία μέχρι μια βόλτα στην πόλη με ένα μαύρο αθλητικό εντυπωσιακό αυτοκίνητο μέχρι ένα εξαιρετικό δείπνο σε ένα ξενοδοχείο υψηλής ποιότητας, ο Πιτ και η Κρουζ αποπνέουν ρομαντισμό, ερωτισμό χωρίς να χάνουν την ασύγκριτα κομψή φινέτσα τους – το βλέμμα τους και τα μισά χαμόγελα απογειώνουν την ένταση.

Κάποια στιγμή το ζευγάρι ετοιμάζεται να παραγγείλει δείπνο. Η συζήτηση του Pitt μεταξύ Chateau ή Chateaubriand. Παραγγέλνει το τελευταίο και για τους δύο – δίνοντας οδηγίες για το πώς το προτιμάει. Η σερβιτόρα φαίνεται να είναι ενοχλημένη με το φλερτ τους, προτρέποντας τον Pitt να εξομολογηθεί: «Νομίζω ότι είναι ενοχλημένη μαζί μας. Σίγουρα δεν είναι χαρούμενη».

«Θες να την κάνουμε χαρούμενη;» ρωτάει αφοπλιστικά η Κρουζ.

Στη συνέχεια ρωτά τη σερβιτόρα: «Με συγχωρείτε. Συγγνώμη, έχετε διαθέσιμα δωμάτια;»

Ο Πιτ και η Κρουζ χάνονται ο ένας στα μάτια του άλλου.

Η μικρού μήκους ταινία στοχεύει να αποτυπώσει «την αρχή μιας ιστορίας αγάπης στη Ντοβίλ, ένα μέρος αγαπητό στον οίκο και την έμπνευση πίσω από τη συλλογή που φαντάστηκε η Βιρτζίνι Βιάρ».

Ο Pitt δεν είναι άγνωστος στη συνεργασία με τον σύζυγο της Cruz, Javier Bardem. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη μέση του άτιτλου έργου του Pitt για τους αγώνες Formula 1. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Wired, ο Bardem μίλησε για το πώς είναι να δουλεύεις δίπλα στον Pitt.

«Τον ήξερα λίγο, αλλά όχι πολύ», είπε ο Μπαρδέμ στο περιοδικό. «Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον Μπραντ Πιτ και νομίζω ότι είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Διασκεδάσαμε τόσο πολύ. Είναι τόσο ανοιχτός, είναι τόσο μέσα στο παιχνίδι. Δεν τον νοιάζει, λέει "Φέρ' το". Και παίξαμε τένις και ήταν φανταστικά».

Ο Μπαρδέμ είναι επίσης έκπληκτος από το γεγονός ότι ο Πιτ είναι 60 ετών.

«Εννοώ, είναι 60 ετών και δεν μπορείς να το πιστέψεις», ξεφύσηξε ο Μπαρδέμ. «Είναι όμορφος, αλλά είναι περισσότερο –φυσικά είναι όμορφος, αλλά δεν είναι μόνο αυτό–  καλά, ξέρεις τι είναι; Είναι η ενέργεια. Η συμπεριφορά, η δράση, το συναίσθημα, η ατμόσφαιρα. Έρχεται σε ένα σετ και όλοι είναι με έκανε να νιώσω χαλαρός, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο».

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα