Skip to main content

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια



Ενισχυμένοι από την αίσθηση του ηρωισμού και της αυτογνωσίας, η Marvel και η Swarovski συνεργάστηκαν για να λανσάρουν μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι. Κάθε κομμάτι είναι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα κόμικς της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια. Από κάθε οπτική γωνία, η αριστοτεχνική κοπή της Swarovski αναδεικνύει την εμβληματική εμφάνιση του κάθε Super Hero με εξαιρετική αυθεντικότητα.

Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία της Swarovski με τη Marvel και έδωσε την ευκαιρία στη δημιουργική διευθύντρια της Swarovski, Giovanna Engelbert, να εξερευνήσει τα χαρακτηριστικά της δύναμης, του ηρωισμού και της υπευθυνότητας μέσα από το συναρπαστικό κόσμο των κρυστάλλων Swarovski. Αξιοποιώντας την 84χρονη κληρονομιά της Marvel και το πώς οι χαρακτήρες της εμπνέουν μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον ήρωα που κρύβουν μέσα τους, αυτή η συνεργασία αγκαλιάζει πραγματικά τη δύναμη και την κομψότητα του κρυστάλλου με νέους και απροσδόκητους τρόπους.

Η δημιουργική διευθύντρια της Swarovski, Giovanna Engelbert, τόνισε: «Ο Stan Lee ήταν ένας αριστοτέχνης αφηγητής ιστοριών. Έδωσε στον κόσμο μερικούς απίστευτα επιδραστικούς και συναρπαστικούς Σούπερ Ήρωες, οπότε ήταν πραγματική τιμή να εμβαθύνουμε σε αυτούς τους αγαπημένους της Marvel® και να εκφράσουμε τις ατομικές τους ιδιότητες με τους κρυστάλλους μας».

Ο Peter Widmann, Head of B2B, collaboration & licensing της Swarovski, δηλώνει: «Η Swarovski είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με τη Marvel για να ενώσει δύο αγαπημένες μάρκες για μια εμβληματική συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι. Και οι δύο μάρκες έχουν πλούσια κληρονομιά, μακρόχρονη παράδοση και αγαπιούνται από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο - καθιστώντας αυτή τη συνεργασία ιδανική».

ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ALTER EGO ΣΑΣ

Η Swarovski δημιούργησε οκτώ κοσμήματα, πέντε συλλεκτικά κρυστάλλινα ειδώλια και μια σειρά αυτοκόλλητων εμπνευσμένων από τους σούπερ ήρωες της Marvel: Spider-Man, Black Panther, Captain Marvel, Iron Man και Hulk. Κάθε λαμπερό κομμάτι είναι μια δήλωση ενέργειας και καλοσύνης που έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώσει τον εσωτερικό σας Σούπερ Ήρωα.

Τα κοσμήματα και τα συλλεκτικά κρυστάλλινα ειδώλια της Swarovski και της Marvel είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και στα καταστήματα Swarovski.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

CELEBS

Olivia Hussey: Πώς είναι σήμερα η «Παναγία» από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» 

Τη φλέρταρε ο «δικός» μας Γιώργος Βογιατζής

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Μουσείο του Λούβρου σκέφτεται να "μετακομίσει" την Μόνα Λίζα σε υπόγειο

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν απογοητευμένοι από την «συνάντηση» με τον διάσημο πίνακα του Λεονάρντο ντα Βίντσι, περιμένοντας ώρες στην ουρά. Γράφει ο Μάνος Νομικός

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: H πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision - Η εμφάνισή της

Φαίνεται το φόρεμα που θα φορά, καθώς και οι μπότες της