Skip to main content

FASHION NEWS

Gap @Athens Xclusive Designers Week: To γνωστό brand έφερε χρώμα στην πασαρέλα για αυτή την άνοιξη

Άνεση και στιλ σε μια συλλογή!


Κέλλυ Νόβακ

Το γνωστό brand ρούχων GAP παρουσίασε τη συλλογή τους Άνοιξη 2015, στην Athens Xclusive Designers Week αποπνέοντας έναν αέρα ανανέωσης και θετικής ενέργειας.

Τα σύνολα και τα κομμάτια που παρουσιάστηκαν, αποτελούν τη βάση για κάθε γκαρνταρόμπα, τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. Έμφαση δόθηκε στο denim, στα έντονα χρώματα, στα μεγάλα daisy prints, στις ρίγες σε κλασικές και μοντέρνες γραμμές.

Το κύριο χαρακτηριστικό της εποχής αυτής είναι η καινοτομία στα τζιν, με δύο νέες σειρές denim μόνο για γυναίκες. Εκτός από τα fits Mid-rise Skinny, High-rise Skinny και Slim Straight, τα GAP προτείνουν τη νέα σειρά τζιν μόνο για γυναίκες, την Girlfriend denim σε πιο στενή γραμμή, η οποία αποτελεί τη  νέα εκδοχή του Sexy Boyfriend.

Παράλληλα, τα GAP παρουσιάζουν τα νέα Resolution denim, τα τζιν που πάντα ονειρευόσουν. Είναι εξαιρετικά μαλακά και άνετα, από ελαστικό ύφασμα για μια τέλεια, κολακευτική εφαρμογή. Κάθε Resolution τζιν, ακολουθεί τη γραμμή του σώματος, ενώ παράλληλα ανορθώνει γοφούς και μηρούς, αποτελώντας ένα κομμάτι που πρέπει να είναι στη γκαρνταρόμπα όλων των γυναικών. Είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία από χρώματα, washes και fits, όπως True Skinny, High-Rise Skinny και Slim Straight.

Η χρωματική παλέτα αυτής της Άνοιξης περιλαμβάνει τα βασικά χρώματα (μαύρο, άσπρο, γκρι και μπλε) καθώς και φωτεινότερες αποχρώσεις του κίτρινου, ροδακινί και ροζ, χρώματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά κομμάτια – must have της Ανοιξιάτικης συλλογής των GAP:

Για γυναίκες: Ποικιλία φορεμάτων από cool/casual σε formal/dressy για κάθε τύπο γυναίκας. Μακριά ή κοντά, σε φωτεινό κίτρινο ή με μεγάλα daisy prints, δημιουργούν τη νέα τάση της άνοιξης, για μονόχρωμες ή floral εμφανίσεις. Τελική πινελιά σε κάθε GAP εμφάνιση, αποτελεί το νέο στιλάτο Bomber Jacket σε διαφορετικές αποχρώσεις του πορτοκαλί, του ροδακινί, του κοραλλί και του ροζ, για να φωτίσουν τα μπλε, τα γκρι και τα μαύρα σύνολα.  

Για άντρες: Τα νέα Khaki παντελόνια, που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, διαθέσιμα σε Slim και Straight γραμμή και τα απαλά βαμβακερά πουκάμισα που κολακεύουν το ανδρικό σώμα.

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή των GAP έχει ακριβώς ό,τι επιθυμείς για να εκφράσεις το προσωπικό σου στυλ.

GAP_AXDW_01_1.jpg

GAP_AXDW_02_2.jpg

GAP_AXDW_03_3.jpg

GAP_AXDW_04_4.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US