Skip to main content

FASHION NEWS

Ένα εντυπωσιακό καστ μοντέλων φωτογραφίζεται στην παραλία, για την νέα καμπάνια της H&M

...με τη συνοδεία του απόλυτου soundtrack!


Κέλλυ Νόβακ

Με ένα καστ από supermodels, η νέα καλοκαιρινή καμπάνια της Η&Μ για το 2015 θα αποτελέσει το soundtrack της σεζόν, χάρη σε ένα αποκλειστικό κομμάτι από τους Axwell /\ Ingrosso. Το διαφημιστικό σποτ θα κάνει το ντεμπούτο του online στο hm.com στις 30 Απριλίου, πριν προβληθεί στην τηλεόραση και τις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως.

Το μοντέρνο μποέμ στυλ φτιάχνει την ατμόσφαιρα στα H&M αυτό το καλοκαίρι, με αμάνικα φορέματα με καλειδοσκοπικά λαχούρια και μπικίνι που δένουν στο πλάι, όπως επίσης και σχέδια με τροπικά φύλλα στις αέρινες μακριές φούστες και στο πάνω μέρος των μπικίνι.

Η μονοχρωμία εντυπωσιάζει, είτε πρόκειται για λευκές τουνίκ με δαντέλα μπροστά, μπλουζάκια με τιράντες και φούστες με βολάν ή μαύρα βραδινά φορέματα με δέσιμο μπροστά σε στυλ κόμπου και μακρυμάνικα φορέματα, που συνδυάζονται τέλεια με εντυπωσιακά ασημένια κολιέ.

Τα μπικίνι είναι από τα βασικά κομμάτια της σεζόν, ειδικά το μπικίνι με το τοπ bandeau με έναν ώμο και βολάν και το κάτω μέρος με βολάν, ή τα μπικίνι που πιάνονται στο μπροστινό μέρος και στο πλάι, με διακοσμητικούς μεταλλικούς κρίκους.

Στο διαφημιστικό σποτ και την έντυπη καμπάνια πρωταγωνιστούν οι Joan Smalls, Natasha Poly, Doutzen Kroes και Adriana Lima, που ενσαρκώνουν ρόλους ηρώων δράσης, με αποστολή να φτάσουν στην ακτή και να γιορτάσουν το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο. Στην έντυπη καμπάνια, τα supermodels περπατούν στην παραλία φορώντας διάφορα απαραίτητα καλοκαιρινά looks.

Στο διαφημιστικό σποτ θα ακούγεται αποκλειστικά το κομμάτι Sun Is Shining των Axwell /\ Ingrosso. Πρώην μέλη του γκρουπ Swedish House Mafia, το ντουέτο  Axwell και Sebastian Ingrosso, ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, που είναι το τέλειο soundtrack για το καλοκαίρι.

hm-summer-2015-campaign-models.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ