Skip to main content

FASHION NEWS

Better for it: Η νέα ενέργεια της Nike που σε προσκαλεί να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό

Ξεπέρασε τα όρια σου!


Κέλλυ Νόβακ

Έτρεξες τον πρώτο σου ημιμαραθώνιο. Κατάφερες να σηκώσεις όλο το βάρος του σώματός σου στο γυμναστήριο. Κατάφερες να κάνεις κατακόρυφο στη γιόγκα. Τι κοινό έχουν μεταξύ τους όλα αυτά; Απαιτούν σκληρή δουλειά, αφοσίωση, κίνητρο. Και, το σπουδαιότερο, όταν ξεπερνάς τον εαυτό σου, είναι ότι μπορείς να γίνεις ακόμα καλύτερη.

Αυτή την άνοιξη, η Nike παρουσιάζει το #betterforit. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στοχεύει να δώσει έμπνευση σε κάθε γυναίκα, ώστε να βρει κίνητρο, να ανταποκριθεί σε νέες προκλήσεις και να κατακτήσει καινούργιους προσωπικούς στόχους.

Το #betterforit δεν είναι ένα απλό hashtag. Είναι ένα κάλεσμα προς κάθε γυναίκα ώστε να κοινοποιήσει, να προωθήσει ακόμα και να υιοθετήσει νέους τρόπους για να βελτιώσει τη φυσική της κατάσταση και τη σχέση της με κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα. Με αυτό το σύνθημα για ενότητα, η Nike προσκαλεί τις αθλήτριες σε όλο τον κόσμο να βάλουν τα δυνατά τους για να πετύχουν ακόμα περισσότερα - είτε πρόκειται για ένα ατομικό ρεκόρ στον πιο πρόσφατο μαραθώνιό τους, είτε πρόκειται για το καθημερινό τους τρέξιμο. Η πρωτοβουλία #betterforit προσφέρει στις αθλήτριες συλλογική έμπνευση για να κατακτήσουν καινούργιους στόχους και αποτελεί την αφορμή για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

«Κάθε αθλήτρια έχει στόχους. Η Nike αποτελεί το σύνδεσμο ανάμεσα στην αθλήτρια και τις φιλοδοξίες της», λέει η Amy Montagne, VP/GM of NikeWomen and Global Women's Training. «Προσφέρουμε κάτι περισσότερο από μια απλή ενθάρρυνση. Με πρωτοβουλίες όπως το #betterforit, η Nike παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία με τα οποία οι γυναίκες μπορούν να επεκτείνουν τις προσωπικές αθλητικές τους δυνατότητες».

Μια σειρά από φιλμ, που έχουν ήδη αρχίσει να προβάλλονται από τις 12 Απριλίου, αποτελούν το βασικό κορμό της καμπάνιας. Η πρωτοβουλία προβάλει την τολμηρή φωνή των γυναικών σήμερα και αντιμετωπίζει το δυναμικό κόσμο των σπορ και του fitness με ένα εύθυμο τόνο αλλά και με αρκετό χιούμορ. Παράλληλα, ενθαρρύνει τις αθλήτριες σε ολόκληρο τον κόσμο να μοιραστούν τον προσωπικό τους στόχο, για τον οποίο προσπαθούν να γίνουν καλύτερες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολούθησε το Inner Thoughts, ένα από τα φιλμ που έχουν γυριστεί στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #betterforit.

betterforit_1_1.jpg

betterforit_2_2.jpg

{videobox}hlmUlCDbTgA{/videobox}

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας