Η νέα καμπάνια της Migato σε φέρνει ένα… βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι

Tales of an Eternal Summer!

Κέλλυ Νόβακ

kalampoka_660x200-2

Η προσμονή για το καλοκαίρι και τις καλοκαιρινές περιπέτειες ξυπνούν κάθε φορά που ο ήλιος βρίσκεται πάνω από την χώρα μας. Η Migato, όμως, σε πάει –κυριολεκτικά- ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. Η νέα της συλλογή και καμπάνια είναι τόσο «καλοκαιρινή» όσο θα ήθελες τα αξεσουάρ σου να είναι. Με χρώμα, φαντασία και πολλές διαφορετικές επιλογές.

Με τίτλο «Tales of an Eternal Summer», η νέα φωτογράφηση του brand αποτελεί μια φυσική συνέχεια της προηγούμενης καμπάνιας, με το χαρακτηριστικό clean & fresh ύφος που χαρίζει το δυνατό μεσογειακό φως.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η έντονα παθιασμένη σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι σύγχρονο και ανεξάρτητο, με αυτοπεποίθηση και αυθεντικό στυλ. Η γυναίκα και ο άντρας που αντιπροσωπεύουν την Migato,  αποτελούν δύο ανεξάρτητες και δυναμικές προσωπικότητες, που μαζί δημιουργούν μία εκρηκτική ερωτική ένωση που μαγνητίζει τον φακό.

Και αυτή τη σεζόν, την καμπάνια επιμελήθηκε ο φωτογράφος και fashion creative Τάσος Σωφρονίου, ενώ hair & make-up ανέλαβε ο γνωστός  hairstylist Βασίλης Στρατηγός.

Δες τώρα την καμπάνια καθώς και το βίντεο της. 

migatocampaign_1_1.jpg

migatocampaign_2_2.jpg

migatocampaign_3_3.jpg

{videobox}6QjYXFeht40{/videobox}

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares