Skip to main content

FASHION NEWS

Showroom10: 16+1 Έλληνες σχεδιαστές, όλοι σε ένα event

Ήμασταν εκεί!


Κέλλυ Νόβακ

To Showroom10 διοργάνωσε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία ένα μοναδικό fashion event για τις 17 συλλογές που εκπροσωπεί, για τις σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. Σύγχρονοι Έλληνες σχεδιαστές, new fashion brands, stylist’s collections παρουσιάστηκαν με έναν μοναδικό και διαφορετικό τρόπο, σε ένα  fashion event που όλοι λατρέψαμε.

Fashion editors, φωτογράφοι, σχεδιαστές, στιλίστες, fashion bloggers και λάτρεις της μόδας, βρέθηκαν στο Root Art Space, υποστηρίζοντας και αποδεικνύοντας την αγάπη τους για την ελληνική μόδα. Το RootArtSpace κάλυψε ιδανικά τις ανάγκες του event, διαμορφώνοντας τον χώρο σε ένα σύγχρονο pop-up showroom, με σκοπό την έκθεση όλων των προϊόντων εικαστικά.

Στο ισόγειο, ο πρώτος χώρος Fashion Art Space δημιουργήθηκε ένα στατικό live installation με μοντέλα που φορούσαν τις δημιουργίες όλων των σχεδιαστών. Το τεράστιο μοναστηριακό τραπέζι που βρίσκεται στο χώρο, λειτούργησε ως εκθετήριο αντικειμένων, επιλεγμένων από συλλογές με αξεσουάρ, παπούτσια και κοσμήματα. 

Στον δεύτερο όροφο, τα δύο spaces μετατράπηκαν σε Noir Room, με guest designer τον Στέλιο Κουδουνάρη και σε Fashion art photography space, με έκθεση φωτογραφίας μόδας της Στέλλας Πανταζοπούλου. Στο Noir Room, ο Στέλιος Κουδουνάρης παρουσίασε μια capsule συλλογή από ξεχωριστά κομμάτια παλαιότερων συλλογών, με κοινό παρανομαστή τις διαφορετικές αποχρώσεις του μαύρου.

Η έκθεση φωτογραφίας μάς έδωσε μια άλλη οπτική των συλλογών. Επιλεγμένα κομμάτια από κάθε συλλογή φωτογραφήθηκαν και εκτέθηκαν ως object trouve.

Tο showroom10 είναι το πρώτο showroom στην Ελλάδα που άνοιξε τις πόρτες του μόνο σε νέους Έλληνες σχεδιαστές. Με ένα αξιόλογο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα και συνεργασίες με πολύ καλές boutique και concept stores, το showroom10 προσπαθεί να εξάγει την ελληνική μόδα στο εξωτερικό. Στα τρία χρόνια λειτουργίας του, υποστηρίζει αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο όλα τα brands που εκπροσωπεί. Όραμα και στόχος του ήταν και είναι η προώθηση των συλλογών στο εξωτερικό γενικότερα, κάτι που ήδη έχει αρχίσει να αποδίδει.

showroom10_1.jpg

showroom10_2.jpg

showroom10_3.jpg

showroom10_4.jpg

showroom10_5.jpg

showroom10_6.jpg

showroom10_7.jpg

showroom10_8.jpg

showroom10_9.jpg

showroom10_10.jpg

showroom10_11.jpg

showroom10_12.jpg

showroom10_14.jpg

showroom10_15.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.