Skip to main content

FASHION NEWS

Γιώργος Καράβας: Το μοντέλο για το οποίο μιλάει όλη η Ευρώπη

O personal trainer που έγινε μοντέλο και κατάκτησε τις πασαρέλες!


Κέλλυ Νόβακ

Fashion shows, φωτογραφήσεις, καμπάνιες. Για όλα αυτά για τα οποία σου μιλάω τόσο καιρό, ο Γιώργος Καράβας, τα έχει κάνει. Θα μου πεις ότι τα 33 χρόνια του είναι λίγα για κάποιον που έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες των οίκων HERMES, S.Oliver, Brunello Cuccinelli και φυσικά όντας το πρόσωπο των Harrolods πολυκαταστημάτων, σε μια καμπάνια η οποία έλαβε παγκόσμια προβολή και προώθηση.

Είναι λίγα για κάποιον που έχει περπατήσει στις «ιερές» πασαρέλες οίκων, όπως των Tom Ford, Giorgio Armani, Gianfranco Ferre, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, Etro, Guess, Cifonelli, Berlutti, Rocco Barocco, Les Hommes, Roberto Cavalli, Cerruti, Burberry, Neil Barrett,Yiorgos Eleftheriades και John Varvatos. Είναι λίγα, τα χρόνια του, για κάποιον που έχει φιλοξενηθεί στις σελίδες περιοδικών/κολοσσών όπως το L' Uomo Vogue, GQ, Collezioni, Vogue Hellas, Status, Esquire, Nitro, Max, Playboy, Confidencial και L'OFFICIEL HOMME.

Και όμως, για κάποιον σαν τον hunk και υπερταλαντούχο Έλληνα Γιώργο, είναι. 

giorgoskaravas_1.jpg

giorgoskaravas_2.jpg

giorgoskaravas_3.jpg

Ίσως φταίει η pure, ελληνική ομορφιά του, μπορεί να είναι το έντονο και διαπεραστικό βλέμμα του, ή ακόμα και το αγαλματένιο σώμα του, για το οποίο έχει κερδίσει όχι μόνο εμάς, αλλά και όλους αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους από τον χώρο της μόδας. 

Ξεκίνησε σπουδάζοντας δημοσιογραφία και παράλληλα ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, αλλά ήταν το μόντελινγκ που τον τράβηξε και απ’ ότι φαίνεται ήταν προορισμένος για αυτό. 

giorgoskaravas_4.jpg

giorgoskaravas_5.jpg

Βέβαια δεν είναι μόνο το μόντελινγκ που υπάρχει στην ζωή του. Η οικογένειά του είναι η πρώτη του σκέψη όταν ξυπνήσει το πρωί και η τελευταία, όταν πέσει για ύπνο. «Βασική προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια μου. Η γυναίκα μου και τα δύο μου παιδιά» δηλώνει. Ο ίδιος είναι παντρεμένος από το 2012, με την γυναίκα του Ραφαέλα, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Φίλλιπο και την Καλλιόπη. 

giorgoskaravas_6.jpg

giorgoskaravas_7.jpg

Η αναγνώρισή του Γιώργου Καράβα, ως κορυφαίο μοντέλο, ήρθε όταν ταξίδεψε στο Παρίσι για να "περπατήσει" στην πασαρέλα του οίκου Hermes, κάτι που του άνοιξε τις «πόρτες» για μεγαλύτερα πράγματα.

«Στα είκοσι δύο μου χρόνια ξεκίνησα να συνεργάζομαι με την Ανθή Λάλου στο IM, ενώ εδώ και μερικά χρόνια έχω την τύχη να συνεργάζομαι με αρκετά γραφεία του εξωτερικού σε πόλεις όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μιλάνο, το Βερολίνο, το Μόναχο, το Αμβούργο, Βαρκελώνη και την Μαδρίτη. Αυτό βεβαίως οφείλεται σε μέγιστο βαθμό στη συνεργασία μου με το X-Ray», λέει για το ξεκίνημά του.

giorgoskaravas_8.jpg

giorgoskaravas_9.jpg

Μετά απ’ όλα αυτά, έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου, όχι μόνο είναι αναγνωρισμένος, αλλά μπορεί να επιλέγει εκείνος τα επόμενα βήματα της καριέρας του και στα οποία πιστεύει πραγματικά. 

«Μελλοντικά σχέδια υπάρχουν πολλά… Είμαι σε συζητήσεις για κάτι που θέλω να κάνω, το οποίο θα αφορά το κομμάτι της ευεξίας. Εάν το σχέδιο μου ευδοκιμήσει, θα το ανακοινώσω σύντομα».

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ