Skip to main content

FASHION NEWS

Cross Battle V – 2015: Η Reebok χορηγός του μεγαλύτερου fitness event

Η Reebok σε προκαλεί να δοκιμάσεις και να ξεπεράσεις τον εαυτό σου!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις ήδη πόσο σημαντική είναι η άσκηση για το σώμα κι την υγεία σου και αυτό έρχεται να στο υπενθυμίσει η Reebok και το Cross Battle V. Όσοι βρέθηκαν το 1ο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, είδαν από κοντά τι σημαίνει να αγωνίζεσαι με πάθος! Η Reebok ήταν ο κύριος χορηγός του Cross Battle V, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στο είδος της στην Ελλάδα, όπου πάνω από 700 αθλητές βρέθηκαν εκεί έτοιμοι να αγωνιστούν για έναν στόχο: την κατάκτηση του τίτλου του πιο fit άνδρα/ γυναίκας της Ελλάδας!

Με κλιμακούμενη δομή αγωνισμάτων αθλητές από όλη τη χώρα και με διαφορετικά επίπεδα fitness δοκιμάστηκαν στα κυριότερα χαρακτηριστικά που ορίζουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης όπως η ακρίβεια, η ισορροπία, η ευλυγισία, η αντοχή, η δύναμη και η ταχύτητα. Οι αθλητές, στοχεύοντας την πρώτη θέση δοκίμασαν και ξεπέρασαν τα όρια τους, ζώντας έτσι μία διαφορετική fitness εμπειρία. 

Έπειτα από 3 ημέρες σκληρών δοκιμασιών, η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων. Στην κατηγορία Teenage Boys-Overall 1ος βγήκε ο Εμρέ Κιασήφ, 2ος ο Γρηγόρης Ευκαρπίδης και 3ος ο Κωνσταντίνος Καραμπίνας. Στους άνδρες (Fitness Men-Overall) 1ος ανακηρύχθηκε o Γιώργος Καραγκιοζίδης, 2ος ο Αντώνης Μπούμπαλης και 3ος Νίκος Παντικίδης. Αντίστοιχα στις γυναίκες (Fitness Women-Overall) την 1η θέση κατέκτησε η Άννα Καρναχωρίτη, τη 2η Ελίνα Γιανζίνα και την 3η η Μαρία Γούτσια.  

Τον τίτλο του fit άνδρα της Ελλάδας κατέκτησε ο Φώτης Διαμαντής, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία Elite Men-Overall. Στην ίδια κατηγορία, τη 2η θέση κατέκτησε ο Αλέξανδρος Κωτούλας και την 3η ο Κάρολος Κατοπόδης. Πιο fit γυναίκα της Ελλάδας αναδείχθηκε η Αθανασία Καραμυτηλιού, η οποία βγήκε 1η στην κατηγορία Elite Women-Overall. Η Ματίλντα Σπανού κατέκτησε η 2η θέση, στην ίδια κατηγορία ενώ η Κατερίνα Τάκερ ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου. 

Στην ειδική κατηγορία των Masters 35+ Men/ Women -Overall, CrossFit trainers από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν, με τον Γρηγόρη Κουτσιβίτη να κατακτά τη 1η θέση, τον Κώστα Γαλανόπουλο τη 2η και τον Νίκο Πούλια την 3η. Στις γυναίκες 1η βγήκε η Μέγκυ Παυλίδης, 2η η Marianna Bellon και 3η η Κατερίνα Μπουζιώτη. 

Η Reebok, ως χορηγός της διοργάνωσης παρείχε εξοπλισμό για τους κριτές και δώρα για τους νικητές όλων των κατηγοριών.

Να δοκιμάζεις τα όριά σου, να ξεπερνάς τον ίδιο σου τον εαυτό με στόχο να γίνεις καλύτερος άνθρωπος σε κοινωνικό, πνευματικό και φυσικό επίπεδο, είναι ο κύριος πυρήνας της Reebok και το Cross Battle V δε θα μπορούσε να αποτελέσει καλύτερο παράδειγμα. Το πάθος μπορεί να σε οδηγήσει ψηλά και αυτό το απέδειξαν όλοι οι συμμετέχοντες οι οποίοι αγωνίστηκαν στη διοργάνωση!

reebokcrossfit_1_1.jpg

reebokcrossfit_2_2.jpg

reebokcrossfit_3_3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός