Μετά τα συναρπαστικά νέα ότι η 69χρονη τραγουδίστρια, Cher θα είναι το νέο πρόσωπο του Marc Jabocs, βλέπουμε δύο νέους καλλιτέχνες να προστίθενται στην λίστα αυτή. Οι δύο γνωστοί μουσικοί, η νεαρή Willow Smith και ο ήδη καταξιωμένος τραγουδιστής του band Red Hot Chilli Pepers, Anthony Kiedis, είναι τα δύο νέα πρόσωπα που φωτογραφίζονται για την φθινοπωρινή καμπάνια του οίκου.
Ο καθένας με τον τρόπο του έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την μόδα.
Η Willow Smith –κόρη του ηθοποιού Will Smith-, έχει ήδη -στα 14 της χρόνια- ασκήσει την δική της επιρροή στα teenage girls της ηλικίας της, με το μοναδικό και unconventional στιλ, το οποίο έχει «αξιοποιήσει» δημιουργώντας και ένα label ρούχων, μαζί με τον αδερφό της Jaden.
Ο Anthony Kiedis από την άλλη, με το δικό του προσωπικό στιλ έχει προσδιορίσει την δεκαετία του ’90, μέσα από τις πάντα τολμηρές εμφανίσεις του. Ο ίδιος στην φωτογράφηση, συνοδεύεται από τον γιο του Everly Bear.
Και αυτές τις φωτογραφίες έχει επιμεληθεί φυσικά ο David Sims, ενώ το styling έχει κάνει -για άλλη μια φορά- η Katie Grand.