Skip to main content

FASHION NEWS

Το μοντέλο στο show του Rick Owens που «διαδηλώνει» ακόμα και στην πασαρέλα

Η μόδα παίρνει πολιτικό πρόσωπο!


Κέλλυ Νόβακ

 «Του έριξα μπουνιά στο πρόσωπο όταν κατέβηκε από την πασαρέλα. Ήμουν εξοργισμένος», δήλωσε ο σχεδιαστής μόδας για το πρόσφατο και αναπάντεχο συμβάν που συνέβη κατά την διάρκεια του τελευταίου του fashion show. Τι έκανε τον σχεδιαστή τόσο εξοργισμένο; Κατά την διάρκεια της SS’16 menswear συλλογής που παρουσίασε πρόσφατα ο Rick Owens, ένα από τα μοντέλα του show αποφάσισε να εκφράσει -ανεπιτυχώς- την …δυσαρέσκειά του για τα πολιτικά δρώμενα. Ενώ περπατούσε στην πασαρέλα ξαφνικά έβγαλε ένα πανό το οποίο έγραφε “Please Kill Angela Merkel…Νot” (=παρακαλώ σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ. Όχι). Ο σχεδιαστής, ο οποίος δεν είχε καμιά σχέση με το συμβάν (αν και θα μπορούσε καθώς έχουμε δει πολλά ιδιαίτερα –προγραμματισμένα- περίεργα να συμβαίνουν κατά καιρούς στα shows του), εξαργιώθηκε τόσο με την πράξη αυτή που η πρώτη του αντίδραση ήταν να ακήσει βία στο μοντέλο.

Η επίσημη δήλωση πάντως που έδωσε ο σχεδιστής στον τύπο, είναι η εξής: «O Rick Owens δεν λαμβάνει ευθύνη για την πράξη διαδήλωσης του μοντέλου κατά την διάρκεια του Spring / Summer ’16 show. Ήταν μια ανεξάρτητη δήλωση του μοντέλου, η οποία δεν συμβαδίζει με τα πιστεύω του οίκου Rick Owens.

Δεν ξέρουμε αν αυτή η πράξη ήταν μεπτή ή όχι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το μοντέλο δεν θα τα δούμε για καιρό στις πασαρέλες. 

rickowens_men_01.JPG

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.