Το μοντέλο στο show του Rick Owens που «διαδηλώνει» ακόμα και στην πασαρέλα

Η μόδα παίρνει πολιτικό πρόσωπο!

Κέλλυ Νόβακ

 «Του έριξα μπουνιά στο πρόσωπο όταν κατέβηκε από την πασαρέλα. Ήμουν εξοργισμένος», δήλωσε ο σχεδιαστής μόδας για το πρόσφατο και αναπάντεχο συμβάν που συνέβη κατά την διάρκεια του τελευταίου του fashion show. Τι έκανε τον σχεδιαστή τόσο εξοργισμένο; Κατά την διάρκεια της SS’16 menswear συλλογής που παρουσίασε πρόσφατα ο Rick Owens, ένα από τα μοντέλα του show αποφάσισε να εκφράσει -ανεπιτυχώς- την …δυσαρέσκειά του για τα πολιτικά δρώμενα. Ενώ περπατούσε στην πασαρέλα ξαφνικά έβγαλε ένα πανό το οποίο έγραφε “Please Kill Angela Merkel…Νot” (=παρακαλώ σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ. Όχι). Ο σχεδιαστής, ο οποίος δεν είχε καμιά σχέση με το συμβάν (αν και θα μπορούσε καθώς έχουμε δει πολλά ιδιαίτερα –προγραμματισμένα- περίεργα να συμβαίνουν κατά καιρούς στα shows του), εξαργιώθηκε τόσο με την πράξη αυτή που η πρώτη του αντίδραση ήταν να ακήσει βία στο μοντέλο.

Η επίσημη δήλωση πάντως που έδωσε ο σχεδιστής στον τύπο, είναι η εξής: «O Rick Owens δεν λαμβάνει ευθύνη για την πράξη διαδήλωσης του μοντέλου κατά την διάρκεια του Spring / Summer ’16 show. Ήταν μια ανεξάρτητη δήλωση του μοντέλου, η οποία δεν συμβαδίζει με τα πιστεύω του οίκου Rick Owens.

Δεν ξέρουμε αν αυτή η πράξη ήταν μεπτή ή όχι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το μοντέλο δεν θα τα δούμε για καιρό στις πασαρέλες. 

rickowens_men_01.JPGAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares