3 (διαχρονικά) μαθήματα μόδας που πήραμε από την Naomi Campbell

Η ιέρεια της μόδας «μιλά» μέσα από τις εμφανίσεις της!

Κέλλυ Νόβακ

Είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα του κόσμου. Η ίδια έχει περπατήσει σε πασαρέλες των πιο γνωστών οίκων μόδας, ενώ αποτελεί ένα από τα πρώτα αφροαμερικανικά μοντέλα που είχαν και έχουν –σχεδόν πάντα- θετικό αντίκτυπο στις γυναίκες όλου του κόσμου.

Ο λόγος για την πανέμορφη και αγέραστη Naomi Campbell, η οποία με τις εμφανίσεις που έχει κάνει ανά τα χρόνια, μας έχει προμηθεύσει με διαχρονικές συμβουλές, όσον αφορά στο styling των ρούχων μας. Δες παρακάτω ποιες είναι αυτές!

1. Μην γίνεσαι «βαρετή»: Ακόμα και εάν φοράς ένα basic ρούχο, όπως είναι ένα μαύρο φόρεμα, έχε στο νου σου αυτό να είναι είτε ιδιαίτερο ή να το συνδυάσεις με εντυπωσιακά και ξεχωριστά αξεσουάρ.

3lessonsfromnaomi_01.jpg

2. Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα: Μην φοβηθείς να παίξεις με τα διαφορετικά υφάσματα και υφές στα ρούχα σου, τα οποία μπορούν να προσφέρουν ένα πολυτελές αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου. Εάν είσαι διστακτική όμως για ένα outfit, τότε φρόντισε να μην είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, ώστε να δείχνει πιο εκλεπτυσμένο.

3lessonsfromnaomi_02.jpg

3. Επένδυσε σε αξεσουάρ: Τα αξεσουάρ παίζουν βασικό ρόλο στις εμφανίσεις μας, οπότε είναι σοφό να επενδύεις σε αυτά που λέμε «καλά». Ένα ζευγάρι μπότες, μια ωραία τσάντα, ένα statement κολιέ είναι πάντα καλές επιλογές.

3lessonsfromnaomi_03.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares