Skip to main content

FASHION RADAR

3 casual looks για να αντιγράψεις ΤΩΡΑ, από τις αγαπημένες σου σταρ

Start Style Alert!


Κέλλυ Νόβακ

Πόσες μα πόσες φορές έχουμε ζηλέψει το outfit της αγαπημένης μας σταρ; Πολλές. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις red carpet εμφανίσεις, αλλά και στις πιο casual στιγμές τους. Εκεί, μπορείς πραγματικά να καταλάβεις, ότι η εκάστοτε celebrity έχει πραγματικά αίσθηση του στιλ και της μόδας, μακριά απ’ όλους του στυλίστες και σχεδιαστές. Και αυτές είναι και οι εμφανίσεις που λατρεύουμε περισσότερο, κυρίως γιατί μπορούμε και εμείς να τις μιμηθούμε καλύτερα απ’ ότι ένα εντυπωσιακό designer φόρεμα.

Εγώ, επέλεξα τα 3 αγαπημένα μου και σου προτείνω να τα δοκιμάσεις τώρα!

1. Tο απόλυτο weekend look

Keira Knightley

Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε ένα… άνετο weekend σύνολο, για την πρωινή βόλτα της. Ένα ζευγάρι boyfriend τζιν παντελόνι και ένα επίσης χαλαρό και cozy πουλόβερ συνθέτουν το απόλυτο casual look για το Σαββατοκύριακο. Φυσικά, μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις με τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε εξάλλου…

3celebcasualoutfits_01.jpg

2. Το τέλειο coffee break look

Emily Ratajkowski

Το γνωστό μοντέλο αποδίδει το πιο σύγχρονο casual look, μέσα από τρία βασικά στοιχεία: 1. Εντυπωσιακό patterned παντελόνι, 2. Τοπ με ψηλή λαιμόκοψη και 3. Σουέτ jacket. Τρία ρούχα που εκπροσωπούν τάσεις και διαχρονικότητα μαζί. Ιδανικό σύνολο για ένα καφέ με τις φίλες σου.

3celebcasualoutfits_02.jpg

3. To πιο μοντέρνο shopping-spree look

Gigi Hadid

Η ιέρεια της μόδας και μοντέλο, Gigi Hadid, με τον πιο απλό τρόπο, μας αποδεικνύει ότι μπορούμε να είμαστε stylish, ακόμη και όταν βγαίνουμε για ψώνια. Άνετα ρούχα με στιλ, που όμως δίνουν attitude στην εμφάνιση αυτή. Ένα oversized άνετο παλτό, ένα cami φόρεμα και ένα ζευγάρι sneakers, είναι ένα σύνολο που καμία γυναίκα δεν μπορεί να του αντισταθεί!

3celebcasualoutfits_03.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;