Η Wynona Ryder είναι το πιο διαχρονικό fashion icon και να οι αποδείξεις

Μια μίνι αναδρομή στις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της αρκεί για να της δώσουμε τον τίτλο.

Κέλλυ Νόβακ

Πόσο μου αρέσει όταν οι αγαπημένοι μου σαν teenager, ηθοποιοί από τα ‘90s κάνουν comeback! Και αν η Winonda Ryder δεν είναι από τα πιο εμβληματικά και πιο καθοριστικά πρόσωπα της δεκαετίας αυτής, τότε δεν ξέρω ποιος μπορεί να είναι!

Mε τον πρόσφατο ρόλο της στην νέα sci-fi, τηλεοπτική σειρά “Stranger Things”, όπου με μεγάλη επιτυχία ενσαρκώνει τον ρόλο μιας μητέρας που ψάχνει να βρει το παιδί της, η γνωστή ηθοποιός έχει τραβήξει και πάλι το ενδιαφέρον του κόσμου. Σίγουρα και αυτόν της μόδας, που με αυτά και με εκείνα, δεν μπορεί από το να μην θέλεις να κάνει μια μικρή αναδρομή στο στιλ αλλά και τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της, όταν ήταν πιο νέα. Και αυτό αποφάσισα να κάνω και εγώ, και ανακαλύπτοντας παλαιότερες εμφανίσεις στο διαδίκτυο, συνειδητοποίησα πόσο τελικά διαχρονικό ήταν / είναι το στιλ της. Εξεπλάγην ακόμη περισσότερο όταν αντικρύζοντας τις φωτογραφίες αυτές, συνειδητοποίησα ότι με προσελκύει με κάποιον τρόπο να εμπνευστώ από αυτές, μέχρι και να τις κοπιάρω. Και αυτό θέλω να κάνεις και εσύ. Είμαι βέβαιη ότι θα εμπνευστείς από το άκρως timeless στιλ της Winona.

8winonaryder-oytfits-01.jpg8winonaryder-oytfits-02.jpg8winonaryder-oytfits-03.jpg8winonaryder-oytfits-04.jpg8winonaryder-oytfits-05.jpg8winonaryder-oytfits-06.jpg8winonaryder-oytfits-07.jpg8winonaryder-oytfits-08.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares