Οι 10 πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

Με αφορμή 31α γενέθλια της γνωστής σταρ, βάζουμε στο μικροσκόπιο μερικές από τις πιο αξέχαστες εμφανίσεις της!

Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, είμαι φαν της Lady Gaga. Όχι τόσο βέβαια, ώστε να πάω στην συναυλία της, όταν είχε έρθει πριν λίγα χρόνια στην χώρα μας. Βρίσκεται αλλού ο θαυμασμός μου προς αυτή. Ξέρω (γιατί το βλέπω) ότι πρόκειται για μια γυναίκα-καλλιτέχνιδα. Ο ρόλος της αυτός ως “Lady Gaga” έχει μέσα του στοιχεία που χαρακτηρίζονται συχνά ως «τέχνη». Εκεί, με «κερδίζει» η εν λόγω κυρία. Και πιστεύω πολύ σε αυτό που σου λέω. Ότι μπορεί, εν μέρει, η δουλειά της να χαρακτηριστεί ως ένα μικρό είδος τέχνης.

Θα επικεντρωθώ όμως στις εμφανίσεις της. Νομίζω ότι οι πάντα μελετημένες εμφανίσεις της, είναι αυτές που αποπνέουν πραγματική καινοτομία και πρωτοπορία. Μπορεί εμείς «από μακρυά» να βλέπουμε μερικά περίεργα σύνολα, αλλά αν κοιτάζαμε καλύτερα, τότε θα βλέπαμε ότι πρόκειται για εμφανίσεις που ο σκοπός τους δεν είναι μόνο να προκαλέσουν, αλλά και να εκπαιδεύσουν το κοινό. Να το κάνει να «ξεκολλήσει» από τα τετριμμένα, να μάθει να αποδέχεται το διαφορετικό.

Είναι πολλά πράγματα για τα οποία λοιπόν, μπορεί κανείς να θαυμάζει την Lady Gaga. Και λόγω του ότι πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 31 της χρόνια, εγώ για να την «τιμήσω», κάνω μια μίνι αναδρομή στις πιο extreme εμφανίσεις της. Aυτές που μπορεί μεν να προκάλεσαν μεν, αλλά είχαν ένα βαθύτερο νόημα δε!

 

10mostextreme-ladygaga-outfits-01.jpg10mostextreme-ladygaga-outfits-02.jpg10mostextreme-ladygaga-outfits-03.jpg10mostextreme-ladygaga-outfits-04.jpg10mostextreme-ladygaga-outfits-05.jpg10mostextreme-ladygaga-outfits-06.jpg10mostextreme-ladygaga-outfits-07.jpg10mostextreme-ladygaga-outfits-08.jpg10mostextreme-ladygaga-outfits-09.jpg10mostextreme-ladygaga-outfits-10.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares