Skip to main content

FASHION RADAR

Cleavage bags: Οι τσάντες που κρατούσε η Princess Diana σε κάθε της εμφάνιση

Αν νόμιζες ότι τις κρατούσε μόνο για να κάνει την εμφάνιση, έκανες λάθος…


Κέλλυ Νόβακ

Αν κάτι ήξερε καλά να κάνει η Princess Diana ήταν εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί! Ήταν όλες μία και μία και πάντα επιτυχημένες.

Το μυστικό; Η Diana ήξερε να τις υποστηρίξει. Ήξερε πώς να φορέσει ένα φόρεμα, να ποζάρει με αυτό και να δείχνει πάντα εκθαμβωτική στις φωτογραφίες!

Ως μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες ever, η Diana είχε πάντα στις εμφανίσεις της σε επίσημα events, και έναν «σύμμαχο». Τις clutch τσάντες. Αυτές οι κομψές, μικρές τσάντες που μπορεί να μην είχαν χώρο ούτε για ένα κραγιόν, είχαν δύο σκοπούς να εκπληρώσουν. Ο πρώτος ήταν ο προφανής: να συμπληρώσουν τις εμφανίσεις της. Ο δεύτερος και λιγότερο προφανής: να… «κρύψουν» το ντεκολτέ της!

Γνωστές πλέον και ως cleavage bags (τσάντες για το ντεκολτέ), η πρώην συνεργάτιδα της Diana και σχεδιάστρια των περισσότερων αυτών τσαντών που κρατούσε η γαλαζοαίματη αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που τις κρατούσε η πριγκίπισσα.

«Γελούσαμε συνέχεια όταν σχεδιάζαμε μαζί τις τσάντες που τις αποκαλούσε 'cleavage bags’. Τις μικρές αυτές clutches από σατέν ύφασμα με τις οποίες έκρυβε διακριτικά το ντεκολτέ τις όταν έβγαινε από το αυτοκίνητο», είπε στο Telegraph η σχεδιάστρια Anya Hindmarch.

Ο όρος για τις τσάντες αυτές είναι πάντως on point και απόδειξη των λεγόμενων της Hindmarch είναι οι παρακάτω φωτογραφίες. Σε αυτές θα δεις ότι κάθε φορά που η Diana φορούσε ένα φόρεμα με χαμηλό ντεκολτέ, χρησιμοποιούσε διακριτικά τις τσάντες αυτές για να καλύψει το ντεκολτέ της!
 

Cleavagebags_diana_01.jpgCleavagebags_diana_02.jpgCleavagebags_diana_03.jpgCleavagebags_diana_04.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;