Skip to main content

FASHION RADAR

H Κendall Jenner σου δείχνει πώς να φοράς τα καλοκαιρινά σου φορέματα

3 απλές κινήσεις χρειάστηκαν για να απογειώσει το απλό αυτό ρούχο!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, δεν είμαι από τις… girlie type γυναίκες. Στο στιλ μου τουλάχιστον σίγουρα! Από μικρή θυμάμαι να αναζητάω ένα έξτρα… κάτι στις εμφανίσεις μου, προσπαθώντας πάντα να κάνω ακόμα και τις πιο basic και απλές, να ξεχωρίσουν. Σίγουρα αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά για την Kendall Jenner δεν είναι τίποτα δύσκολο!

Λίγο να έχεις έναν καλό στιλίστα δίπλα σου, λίγο να έχεις και από μόνη σου αίσθηση του στιλ και αισθητική, και έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα! Η Kendall κάπως έτσι κινείται πάντως και ενώ εμείς μπορεί να μην έχουμε την δική μας στιλίστρια στο πλευρό μας όλες τις ώρες, έχουμε τις εμφανίσεις της Jenner για να παίρνουμε σημειώσεις.

Πρόσφατα λοιπόν, η ίδια εμφανίστηκε στο Annual Veuve Clicquot Polo Classic, φορώντας ένα καλοκαιρινό, patterned φόρεμα. Ξέρεις, αυτό το… γλυκούλι φόρεμα που και εσύ και εγώ και όλες οι γυναίκες έχουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα!

Παρόλα αυτά, κατάφερε να εξελίξει το φόρεμα αυτό και να κάνει το στιλ της λιγότερο girlie και πιο θηλυκό και κομψό. Πώς το έκανε αυτό; Με 3 απλές κινήσεις!

 

#1. Συνδύασε με μεγάλους κρίκους για ένα πιο “street” αποτέλεσμα.\

https://www.instagram.com/p/BU5NAnjgmhD/?taken-by=aidankofficial

 

#2. Έκανε απλά τα μαλλιά μας, ισιώνοντας τα χωρίς να κάνει τις κλασικές πλούσιες μπούκλες που πολλές γυναίκες επιλέγουν σε πολλές περιπτώσεις. Με τον τρόπο αυτό, προσέφερε ένα πιο σοφιστικέ και εκλεπτυσμένο ύφος.

https://www.instagram.com/p/BU5GQHeBzPG/

 

#3. Ολοκλήρωσε το look με λευκά ankle boots τα οποία προσέφεραν ένα urban look σε αντίθεση με ένα ζευγάρι γόβες ή σανδάλια. 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός