Οι καλύτερες στιγμές της Meryl Streep στο κόκκινο χαλί

Χρόνια πολλά Meryl!

Κέλλυ Νόβακ

Αχ, Meryl, Meryl. Υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να κάνεις; Είτε πρόκειται να παίξεις μια δύστροπη εκδοχή της Anna Wintour, είτε μια από τις σημαντικότερες γυναίκες πολιτικούς του 20ου αι., καταφέρνεις κάθε φορά να μαγνητίσεις το κοινό σου.

Αυτά θα έλεγα στην Meryl Streep (και πόσο την αγαπώ φυσικά), άπαξ έβλεπα ποτέ από κοντά μια από τις πιο λαμπρές ηθοποιούς στην ιστορία του κινηματογράφου.

Αυτή η θαυμάσια, πανέμορφη (μέσα-έξω), ταλαντούχα, κουλ, έξυπνη και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, γυναίκα, είχε γενέθλια! Έκλεισε λοιπόν τα 68, ένας αριθμός που φαίνεται να μην αντιστοιχεί στην κομψότατη όψη της. Δεν έχει σημασία πάντως αν είναι 68 ή αν είναι 40, γιατί σε όλες τις περιπτώσεις, η Meryl Streep κατάφερνε και καταφέρνει να κάνει ένα πράγμα καλά (πέρα από το ταλέντο της στην ηθοποιία): να είναι ο εαυτός της.

Αυτό είναι ξεκάθαρο και στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο, looks που είναι και ήταν πάντα 100% το στιλ της.

Είναι διαχρονικές οι εμφανίσεις της λοιπόν, γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γιατί κατάφερε από μικρή ηλικία να καταλάβει τι της ταιριάζει, χωρίς να θελήσει να αφομοιώσει κάτι διαφορετικό στις εμφανίσεις –χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι επίκαιρα τα looks της.

Για να την τιμήσω λοιπόν σήμερα, κάνω μια μίνι αναδρομή στα 10 καλύτερα σύνολά της στο κόκκινο χαλί!

10merylstreeplooks_redcarpet_01.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_02.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_03.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_04.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_05.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_06.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_07.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_08.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_09.jpg10merylstreeplooks_redcarpet_10.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares