Skip to main content

FASHION RADAR

Η Erykah Badu έχει εμμονή με τα καπέλα

The higher, the better!


Κέλλυ Νόβακ

David Bowie, Prince, Grace Jones, Rihanna, Erykah Badu. Νομίζω αυτά είναι 5 απόλυτα (fashion) icons, κατά την γνώμη μου πάντα. Όχι με σειρά προτεραιότητας. ΟΚ, ίσως η RiRi να βρίσκεται τελευταία στην λίστα, ως νεότερη, και με τους ανθρώπους αυτούς πριν από εκείνη, να έχουν ήδη πρωτοπορήσει, όχι μόνο στο στιλ, αλλά και σε πολλά άλλα.

Παρόλα αυτά, τελευταία δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την Badu. Είμαι κολλημένη στο προφίλ της στο Instagram, περιμένοντας κάθε φόρα ένα νέο της post, μια νέα της εμφάνιση, look, κάτι. Έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που την «γνωρίσαμε» και η ίδια παραμένει να έχει αυτό τον ίδιο εκκεντρικό χαρακτήρα που είχε πάντα.

Μη με παρεξηγείς, την αγαπώ γι’ αυτό. Είναι μέρος της, αυτή η εκκεντρικότητα. Είναι αυθεντική. Δεν το κάνει για τα likes ή για τα 15 λεπτά δημοσιότητας. Ποτέ δεν το έκανε αυτό, γι’ αυτό και είναι αυτή που είναι, έχει την καριέρα που έχει και γι’ αυτό μέχρι και σήμερα όλα τα περιοδικά μόδας, όλοι οι σχεδιαστές πίνουν νερό στο όνομά της.

Κάνει πάντα κάτι παραπάνω από απλά, εκκεντρικές εμφανίσεις. Είναι σχεδόν ιδιοφυείς οι εμφανίσεις της. Έχουν υπόβαθρο και φυσικά το “wow” στοιχείο. Τα πάει καλά και με τα αξεσουάρ πάντως, και αυτά αποτελούσαν και αποτελούν πάντα βασικό στοιχείο των εμφανίσεών της.

Ένα από τα αγαπημένα της; Τα καπέλα. The higher, the better. Λες να θέλει να φτάσει τα… θεία με τα ψηλά καπέλα της; Δεν ξέρω τι προσπαθεί τελικά να κάνει, σημασία έχει λίγη εξάλλου. Το θέμα είναι ο «εθισμός» της σε αυτά, όπου καταλαβαίνω ότι είναι και το μυστικό της για… ab-normal και εξαιρετικές εμφανίσεις.

Με αφορμή τα avant-garde, 4 διαφορετικά καπέλα που φόρεσε πριν ένα περίπου μήνα, όταν παρουσίασε τα Soul Train Awards, κάνω μια μίνι αναδρομή στα καλύτερα που έχει φορέσει ανά τα χρόνια. Enjoy.
 

10hats_erykahbadu_01.jpg10hats_erykahbadu_02.jpg10hats_erykahbadu_03.jpg10hats_erykahbadu_04.jpg10hats_erykahbadu_05.jpg10hats_erykahbadu_06.jpg10hats_erykahbadu_07.jpg10hats_erykahbadu_08.jpg10hats_erykahbadu_09.jpg10hats_erykahbadu_10.jpg10hats_erykahbadu_11.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.