Το πιο κουλ στιλ είχε η Kate Moss στα ‘90s

10 λόγοι που θα συμφωνήσεις κι εσύ μαζί μας.

Κέλλυ Νόβακ

Είναι γνωστό ότι τα supermodels του ’90 έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Μόδας. Με την άνοδο που είχαν τα μοντέλα της εποχής, από το lifestyle τους μέχρι και το στιλ τους, άνοιξαν τον δρόμο για τον χώρο και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε αυτά τα πρόσωπα, μέχρι και σήμερα.

Οι γυναίκες αυτές, τότε απέκτησαν «φωνή» και είχε ρόλο η ματιά τους απέναντι στην Μόδα, δημιουργώντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία.

Ένα από τα πρόσωπα που συνέβαλαν σε αυτό, ήταν και η Kate Moss. Από την φρεσκάδα του προσώπου της, την αθωότητά της σαν νέο μοντέλο στον χώρο, τον τρόπο ζωής της και φυσικά το στιλ της, η Moss δημιούργησε το δικό της «κίνημα» και οριοθέτησε έναν νέο τρόπο στο πώς μπορούν τα μοντέλα να έχουν ένα σημαντικότερο ρόλο.

Το στιλ της βοήθησε πάρα πολύ σε αυτό και ώστε να αποκτήσει ένα τεράστιο fan base σε όλο τον κόσμο.

Κατάφερε πολλά με αυτό: να απενεχοποιήσει και να δώσει νέα έννοια στο σέξι ντύσιμο, ενώ κατόρθωσε να υποστηρίξει άψογα τις τάσεις της εποχής, ώστε να θέλουν όλα τα girls της εποχής της, να θέλουν να ντύνονται σαν αυτή.

Τα πράγματα μέχρι και σήμερα παραμένουν ίδια. Η Kate Moss συνεχίζει να εμπνέει σαν προσωπικότητα, σαν μοντέλο και σαν fashion icon, μένοντας πάντα πιστή στο bohemian και rock ‘n roll chic στιλ της.

Αλλά ήταν και τα looks της στα ‘90s που μέχρι και σήμερα, με την άνοδο που έχει και η μόδα της δεκαετίας, να μας κάνουν να τα βλέπουμε και τώρα και να καταφέρνουμε παρόλα αυτά να «ξεκλέβουμε» στιλιστικά tips και να εμπνεόμαστε για τα δικά μας!

Παρακάτω σου παρουσιάζω λοιπόν, μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της Kate Moss την δεκαετία του ’90!

90sstylemoss_01.jpg90sstylemoss_02.jpg90sstylemoss_03.jpg90sstylemoss_04.jpg90sstylemoss_05.jpg90sstylemoss_06.jpg90sstylemoss_07.jpg90sstylemoss_08.jpg90sstylemoss_09.jpg90sstylemoss_10.jpg

Φωτός: Pinterest

Κεντρική φωτό: instagram @fashionconsultantasiaAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares