Σε άλλα νέα... ετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι με Stradivarius!

Tips από διάσημες influencers  που μπορείς να κάνεις αμέσως τώρα

Τόνια Τζαφέρη

Χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ να ξεφύγουμε λιγάκι από την επικαιρότητα και την διαρκή ενημέρωση για την πανδημία. Δεν πρέπει όμως, πόσο μάλλον αυτές τις ημέρες να χάνουμε την θετική όψη των πραγμάτων…

Σου έχω ευχάριστα νέα λοιπόν… Αρχικά ας μην ξεχνάμε πως πλησιάζει καλοκαιράκι.
Ένα ‘’Χριστός Ανέστη’’ έμεινε και αυτό, ούτε…

Η εταιρεία Stradivarius έχοντας κατά νου την νέα σεζόν και βλέποντας πάντα ένα βήμα μπροστά, έρχεται να σε βοηθήσει ώστε να προετοιμαστείς για αυτή τη σεζόν με το #GetSummerReady.

Μια καμπάνια που σου προσφέρει εμπνευσμένο περιεχόμενο σε οπτικοακουστική μορφή, όπου influencers από όλο τον κόσμο της μόδας, του φαγητού ή της διακόσμησης θα μοιραστούν μαζί σου χρήσιμα tips σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις.

Από την @sylviasalas_ που σου δείχνει πώς να οργανώσεις την ντουλάπα σου και να την προετοιμάσεις για το καλοκαίρι, στην @fabricadeimaginacion που σου δείχνει χρήσιμα tips που σε βοηθάνε να δώσεις μια καλαίσθητη πινελιά στο σπίτι σου, συμπεριλαμβανομένης και της @deliciousmartha, με την οποία θα φτιάξεις ένα υγιεινό πρωινό και θα κάνεις τους φίλους σου να ζηλέψουν!

Εκμεταλλεύσου αυτή την στιγμή για να μάθεις και να κάνεις αυτό που πάντα ήθελες.

Κάθε εβδομάδα, θα κυκλοφορεί ανανεωμένο περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα. Ανακάλυψε τα στο Stradivarius.com και στο προφίλ @stradivarius στο Instagram!

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares