Τα t shirts των Guns N' Roses είναι το απόλυτο τρολ στον Ντόναλντ Τραμπ!

Με τύπωμα  ''Live N' Let Die With COVID 45''

Κατερίνα Ανδρομιδά

Η φιγούρα του Ντόναλντ Τραμπ καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας που ξέσπασε στα μέσα Φεβρουαρίου και συνεχίζει τη περιοδεία της πανηγυρικά αντανακλά έναν συνδυασμό υψηλού ζεν και αδιαφορίας μπροστά στον κίνδυνο ''κορωνοϊό''.

Οι Guns N' Roses δεν άφησαν να πέσει κάτω η επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στο εργοστάσιο  παραγωγής μασκών προσώπου πολλαπλών χρήσεων N95 για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Honeywell στην Αριζόνα. 

Ο Τραμπ εμφανίστηκε και εκεί χωρίς να φοράει τη μάσκα του (δηλαδή το δεύτερο δέρμα όλων μας).

Τότε, οι εργαζόμενοι επέλεξαν να ακούγεται από τα ηχεία του εργοστασίου το ''Live N' Let Die'' αφήνοντας την ομιλία του Τραμπ να ''παίζει'' για χαλί.


Η μπάντα με αφοπλιστικό τρόπο τρόλαρε τον Τραμπ  διαθέτοντας στην αγορά t -shirts με επιγραφή  ''Live N' Let Die With COVID 45''.Το αστείο της υπόθεσης είναι η διαδικτυακή αψιμαχία που ακολούθησε στο twitter ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Στιβ Μανούσιν και τον επικεφαλής του συγκροτήματος Axl Rose.

Το στενάχωρο ήταν ότι διάφοροι χρήστες εξέφρασαν τη δυσαρέσκιά τους για τα μπλουζάκια των Guns με το επιχείρημα ότι η κίνησή τους αποσκοπούσε καθαρά στο κέρδος.

Κάτι που φυσικά δεν ισχύει εφόσον τα έσοδα από τα t -shirts θα διατεθούν στη Musicares, την οργάνωση της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.

Βεβαίως, υπήρξαν και υποστηρικτές του εγχειρήματος.

Μάλιστα, κάποιος φαν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχολιάζοντας το εξής:

''Σεβασμό στο συγκρότημα που έχει τη λογική, την κοινή λογική και την ανδρεία να φωνάζει τι θανατηφόρος εφιάλτης είναι η κυβέρνηση Τραμπ''.


Aν θέλεις κι εσύ να το παραγγείλεις θα το βρεις εδώ

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares