Skip to main content

FASHION RADAR

Επιστροφή στο γραφείο: Κάνε το όπως η J.Lo για να πετύχεις την τέλεια business casual εμφάνιση

Αντλούμε έμπνευση από την πρόσφατη φωτογράφισή της που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη νέα της συνεργασία της με το Netflix



Η Jennifer Lopez είναι μια σταρ με τεράστια επιρροή στο γυναικείο κοινό. Οι φανς της τη θαυμάζουν όχι μόνο για το μουσικό της ταλέντο, αλλά φυσικά και για την ομορφιά της και το στιλ της. Τα χρόνια περνούν αλλά εκείνη παραμένει πάντοτε σε άψογη κατάσταση και φαίνεται να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της.

Πρόσφατα, η Jennifer Lopez αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη νέα της συνεργασία της με το Netflix, για την οποία και πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση που έκανε τις fashion addicts να ξετρελαθούν.

Για τις ανάγκες αυτής της φωτογράφισης, η σταρ εμφανίστηκε φορώντας το απόλυτο business casual look, το οποίο αποτελεί την τέλεια ιδέα για τις πρώτες (και όχι μόνο) ημέρες της επιστροφής στο γραφείο. Πρόκειται για ένα σύνολο βασισμένο πρώτα από όλα στη μονοχρωμία και συγκεκριμένα στο μπεζ χρώμα.

Η Lopez φόρεσε ένα tailored κοστούμι από τη συλλογή Brunello Cucinelli κι ένα bandeau-style πλεκτό top από το Cult Gaia. Την εμφάνιση της συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι κρίκους, βραχιόλι και δαχτυλίδι από το brand VRAI, δημιουργώντας έτσι ένα μίνιμαλ και πολύ κομψό, ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

photo credits Instagram @jlo

 

Στη λεζάντα του post, η τραγουδίστρια έγραψε: "Bringing the beige", δηλαδή «φέρνοντας το μπεζ» και τα likes όπως και τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν «βροχή». Εκτός από το σύνολο με το μπεζ κοστούμι, η Λατίνα σταρ μοιράστηκε κι ένα ακόμα look της μέσα από το Instagram κι αυτό στην απόχρωση του μπεζ. Στη φωτογραφία αυτή ποζάρει με ένα knit co-ord σετ που συνδυάζει πλεκτή φούστα με λουριά που δένουν στη μέση και ασορτί πλεκτό bandeau cut τοπ με puff-sleeve μανίκια. 

Η Jennifer Lopez αποδεικνύει ότι τα neutrals θα βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο τη νέα σεζόν που μας έρχεται!

photo credits Instagram @jlo

 

 

cover photo credits Instagram @jlo

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός