Αυτό το bold αξεσουάρ του ιταλικού οίκου Bottega Veneta κάνει χαμό στο Instagram

Μαθήματα στιλ από τις influencers και το αγαπημένο τους brand

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Κάθε φορά που μου έρχεται στο μυαλό να αγοράσω ένα αξεσουάρ που θα ταιριάζει με τα σύνολά μου και θα μπορέσει να αποτελέσει το statement των εμφανίσεών μου, η αλήθεια είναι πως προβληματίζομαι. Να αγοράσω κάτι μίνιμαλ ή να κινηθώ σε πιο τολμηρές επιλογές;

Την απάντηση δίνουν οι influencers του Instagram και style setters, οι οποίες έχουν αγαπήσει ένα από τα items του ιταλικού οίκου Bottega Veneta και το φορούν με τα πάντα! Το αξεσουάρ αυτό έχει γίνει το highlight του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης και πρόκειται για μια δερμάτινη, φαρδιά ζώνη σε έντονο πράσινο χρώμα.

Αυτό το item λειτουργεί περισσότερο ως ένας κορσές που φοριέται πάνω από οποιοδήποτε ρούχο, ενώ πέρα από το πράσινο, κυκλοφορεί και σε σκούρο καφέ χρώμα.

Όπως μπορείς να δεις, οι influencers το συνδυάζουν με κλασικά jackets, μια πρόταση που είδαμε να υποστηρίζει και ο διάσημος οίκος μόδας, αλλά και με jacket-type φορέματα. Όσες επιλέγουν το πράσινο χρώμα, φορούν τη ζώνη με μαύρα ρούχα για να της χαρίσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύνολό τους.

Τι λες λοιπόν, είναι αυτή η επόμενη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου;

 

 

 

 

cover photo credits Instagram @keyshiakaoirAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares