Skip to main content

FASHION RADAR

Η Rosie Huntington-Whiteley ποζάρει με φόρεμα YSL που αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα και μαγεύει

Η επιτομή της κομψότητας



Είναι supermodel, ηθοποιός, επιχειρηματίας και μητέρα, αλλά και μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στο Instagram. Η Rosie Huntington-Whiteley ξεχωρίζει για την φυσική της ομορφιά, την αψεγάδιαστη σιλουέτα της αλλά και την απαράμιλλη κομψότητα που χαρακτηρίζει το προσωπικό της στιλ, το οποίο πραγματικά είναι αξιοζήλευτο.

Η 35χρονη έχει υιοθετήσει μια μίνιμαλ αισθητική στις ενδυματολογικές της επιλογές, η οποία απογειώνει τις εμφανίσεις της και κάνει την γκαρνταρόμπα της αξιοζήλευτη. Από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κανείς μπορεί να καταλάβει ότι η Rosie Huntington-Whiteley λατρεύει τους γήινους τόνους, το λευκό αλλά και το μαύρο, ενώ ξέρει να συνδυάζει τα πολυτελή με τα casual στοιχεία ώστε κάθε εμφάνισή της να δείχνει ultra chic και ταυτόχρονα πολύ θηλυκό.

Μια από τις σχετικά πρόσφατες εμφανίσεις της Rosie οι οποίες μάγεψαν το κοινό της είναι και αυτή με maxi φόρεμα YSL το οποίο αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα. Η ίδια μάλιστα το χαρακτήρισε ως «ΤΟ» φόρεμα για τη χρονιά που μας πέρασε και έβγαλε μερικές φωτογραφίες με αυτό, τις οποίες και δημοσίευσε στο feed της.

Το υπέροχο φόρεμα σε σκούρο μπεζ χρώμα με το floral-like bunch  στο κέντρο, «αγκάλιαζε» το σώμα της και χάρη στα cut – outs του έδινε κάποια έξτρα σέξι vibes στην εικόνα της. Η ίδια αποθέωσε τον creative director του luxury brand, Anthony Vaccarello.

 

https://www.instagram.com/p/CmzmB4lLIux/?hl=en  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @rosiehw

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Dua Lipa αναδεικνύει μια νέα χρήση για τις ζώνες

Άλλο ένα πρωτότυπο στυλ από την Dua Lipa που θα θες να υιοθετήσεις

FASHION RADAR

Η Taylor Swift ανέδειξε μόλις την it τσάντα που θα θες να αγοράσεις asap

Αυτή η γαλλική μάρκα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών πολλών γυναικών

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.