Skip to main content

FASHION RADAR

Τιμάμε τα γενέθλια της Kate Winslet παρουσιάζοντας τα 10 πιο εμβληματικά σύνολα που φόρεσε

Δείτε μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις που είχε κάνει η εντυπωσιακή ηθοποιός Kate Winslet που στις 5/10 γίνεται 48 ετών



Γοητευτική, λαμπερή, ταλαντούχα, πετυχημένη, η Kate Winslet γίνεται 48 ετών. Η δημοφιλής Αγγλίδα ηθοποιός που είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της όπου υποδύεται μια δυναμική και σύνθετη γυναίκα. Έχει πειραματιστεί σε αρκετά εντυπωσιακά είδη, όπως δράματα εποχής και άλλες ανεξάρτητες ταινίες. Έχει δουλέψει σε αρκετές γνωστές ταινίες και έχει κάνει το όνομά της δημοφιλές παγκοσμίως.

Ενώ η ερμηνεία της είναι αναμφισβήτητα εκπληκτική, το στιλ της και η αίσθηση της μόδας είναι εξίσου εντυπωσιακά. Έχει προσφέρει αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας της ως ηθοποιού. Εδώ είναι μερικά από τα πιο εμβληματικά σύνολα της που απλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε.

Στην ταινία της Wonder Wheel του 2017, την βλέπουμε να αναδεικνύει μοναδικά τις τάσεις του 1950. Ανάμεσα σε αυτά τα ρούχα ήταν και αυτό που φορούσε στην παραλία. Ξεχωρίζει με τους γήινους τόνους με μια καφέ φούστα που ταίριαζε με το χρώμα των μαλλιών της σε συνδυασμό με ένα ανοιχτό ροδακινί τοπ. Έδειχνε υπέροχη στη σκηνή αυτή.

Στο θρίλερ του 2013, Labor Day, η ηθοποιός άφησε τους πάντες εκθαμβωτικούς με ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό φόρεμα. Η φυσική ομορφιά της έλαμψε μέσα στο απλό look με ένα-δύο λουλούδια χωμένα στα μαλλιά της ως αξεσουάρ.

Ξεχώρισε επίσης με το vintage look στην ταινία του 2008, The Reader, όπου η ηθοποιός φορούσε ουδέτερες αποχρώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, μερικές από αυτές την έδειχναν με ένα υπέροχο vintage φόρεμα. Για άλλη μια φορά, το 2008 για την ταινία, Revolutionary Road φορούσε φορέματα και φούστες σε στυλ vintage της δεκαετίας του '50.

Τιτανικός, η σπαρακτική ρομαντική τραγωδία είναι διαχρονική. Παρόλο που είναι δακρύβρεχτο δράμα, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον εαυτό του από το να ξανασκεφτεί την ταινία για τα όμορφα σκηνικά, τις συναρπαστικές σκηνές και τη δελεαστική χημεία που μοιράστηκαν στην οθόνη η Kate και ο Leonardo Dicaprio. Το εντυπωσιακό φόρεμα του χαρακτήρα της Rose είναι σίγουρα μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της.

Ελπίζουμε να απολαύσατε αυτές τις φωτογραφίες των 10 πιο εμβληματικών εμφανίσεων της πάντα υπέροχης Kate Winslet.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού