Skip to main content

FASHION RADAR

LACMA Art & Film Gala 2023: Οι πιο hot εμφανίσεις, δίνουν έμπνευση για τα επίσημα outfit της σεζόν!

Η τέχνη συναντά τη μόδα με την υποστήριξη του Οίκου Gucci.



Το περασμένο Σάββατο 4 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το LACMA Art and Film Gala για το 2023, στο Μουσείο Τέχνης του Λος Άντζελες και πλήθος celebrities έδωσαν το παρόν λάμποντας μέσα σε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τα φλας άναψαν και το κόκκινο χαλί πήρε φωτιά από ομορφιά και υπέρλαμπρες παρουσίες μέσα σε επώνυμα αριστουργήματα φυσικά του οίκου Gucci αλλά και πολλών ακόμα σχεδιαστών. Δες τις πιο hot εμφανίσεις και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι, για τις δικές σου βραδινές επίσημες εμφανίσεις αλλά και τις γιορτές που έρχονται. 

Jennifer Lopez & Ben Affleck

Η διάσημη λατίνα ντίβα ακτινοβολεί στο πλευρό του αγαπημένου της, με σαμπανιζέ μεταξωτό μπούστο και ασορτί δαντελένια φούστα σε nude απόχρωση του οίκου Gucci, ενώ εκείνος επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν. 

Kim Kardashian 

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η πιο ακριβοπληρωμένη influencer, επιλέγοντας μια hot pink στράπλες τουαλέτα από τον οίκο Couture Balenciaga και μαύρα opera gloves, μοιράζοντας απανωτά εγκεφαλικά στους θαυμαστές της. 

Lupita Nyong’o

Η όμορφη Κενυάτισσα ηθοποιός, φόρεσε τη διαφάνεια με ένα twist, επιλέγοντας μια τουαλέτα φτιαγμένη από μπορντό τούλι, στο πιο hot χρώμα της σεζόν, μια δημιουργία επίσης με label του οίκου Gucci. 

Julia Garner

Από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παρουσίες του event, και μούσα της διάσημης αυτοκρατορίας Gucci, η Julia Garner, έκανε τα φλας των φωτογράφων  να πάρουν φωτιά, φορώντας μια maxi gown δημιουργία με μεταλλικό top και ανοιχτή πλάτη, συνδυασμένο με slingback γόβες. 

Salma Hayek

Με αδιαμφισβήτητη ομορφιά και μεξικάνικο ταμπεραμέντο η Salma Hayek, έδωσε το παρόν στη λαμπερή βραδιά, μέσα σε μια ολόχρυση metallic mermaid τουαλέτα του οίκου Gucci, αποδεικνύοντας πως ναι ό,τι λάμπει είναι χρυσός! 

 

Στη διάρκεια της βραδιάς του αστραφτερού event, παρουσιάστηκε η πρώτη glamorous βραδινή συλλογή του νέου Creative Director του οίκου Gucci, Sabato De Sarno, αποκαλύπτοντας σχέδια και δημιουργίες που εντυπωσίασαν. Η δαντέλα, οι φιόγκοι αλλά και τα embellished υφάσματα έκαναν την collection το νέο talk of the town στα πηγαδάκια της παγκόσμιας fashion industry. 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της