Skip to main content

FASHION RADAR

Dress Code: Καλεσμένη σε cocktail party!

Είσαι έτοιμη να αποδεχτείς την πρό(σ)κληση;



‘Ενα κάλεσμα σε Cocktail Party δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί μια εμφάνιση που να συνδυάζει την κομψότητα αλλά και την άνεση αφού είναι πολύ πιθανόν να παραμείνεις όρθια για αρκετές ώρες. Το cocktail party έχει και αυτό τους δικούς του κανόνες! Ανακάλυψέ τους και κάνε την πιο glamorous εμφάνιση!  

Προσοχή στο μήκος! 

Σίγουρα μια πρόσκληση σε Cocktail Party δεν απαιτεί τόσο επισημότητα ώστε να επιλέξεις ένα maxi φόρεμα ή κάτι σε στυλ τουαλέτας. Προτίμησε ένα midi ή mini φόρεμα για να δημιουργήσεις ένα λίγο πιο casual look χωρίς υπερβολές. Πρόσεχε μόνο το μήκος, καθώς με τα ψηλοτάκουνα κάθε κοντό φόρεμα φαίνεται κοντύτερο. Και ένα πολύ κοντό φόρεμα αφαιρεί πόντους κομψότητας. 

No jeans! 

Casual μεν, chic δε! Κι αυτό σε καμία περίπτωση δε θα συμβεί αν επιλέξεις να εμφανιστείς με το αγαπημένο σου τζιν όσο ωραία εφαρμογή και να έχει. Αντί για αυτό, επέλεξε ένα καλοραμμένο παντελόνι σε wide leg γραμμή, που θα συνδυάσεις με κομψά top, flirty μπλούζες και ίσως κάποιο lingerie και blazer. 

Jumpsuit! 

Όταν το δύο σε ένα σου λύνει τα χέρια, δεν έχεις παρά να το επιλέξεις. Φυσικά και μια όμορφη ολόσωμη φόρμα που αναδεικνύει τη σιλουέτα, τονίζει το ντεκολτέ, προσφέρει άνεση και στυλ είναι από τα must κομμάτια για ένα κάλεσμα σε Cocktail Party. Προτίμησε όμορφα εκλεκτά υφάσματα, με ενδιαφέρον σχεδιασμό που αναδεικνύει τη σιλουέτα. 

The party shoes

Ιδανικά παπούτσια για να παρτάρεις φυσικά ένα ζευγάρι γόβες, ένα εντυπωσιακό πέδιλο, αλλά και κομψά dressy flats που απογειώνουν τα look σου, με κύριο χαρακτηριστικό την άνεση. 

Hot items

Αν αγαπάς τους συνδυασμούς τότε βρες κομμάτια κλειδιά για να δημιουργείς elegant σύνολα για τέτοιες περιστάσεις. Βάλε στην γκαρνταρόμπα σου μπλούζες με ιδιαίτερο σχεδιασμό, φτιαγμένα από εκλεκτά πολυτελή υφάσματα, με περίτεχνα μανίκια και ασύμμετρα πατρόν, που κλέβουν την παράσταση χωρίς φλυαρία. 

Όχι στις υπερβολές

Κάθε κλασάτη και stylish εμφάνιση λέει όχι στην υπερβολή. Γιαυτό άσε τις παγιέτες για τα Χριστούγεννα, τα τολμηρά μεγάλα αξεσουάρ για ένα ποτό με φίλες και επένδυσε σε γυαλιστερά μεταξωτά υλικά. που θα σου χαρίσουν λάμψη στη στιγμή, σε ένα επίσημο ντελικάτο Cocktail Party!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της