Skip to main content

FASHION RADAR

Ο Patrick Dempsey είναι ο πιο σέξι άντρας του People για το 2023

«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου» δήλωσε αρχικά σοκαρισμένος ο Patrick Dempsey



«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου», είπε ο 57χρονος Dempsey στο People. «Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση, και σίγουρα η αυτοπεποίθησή μου παίρνει λίγο τα πάνω του, αλλά μου δίνει την πλατφόρμα για να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό».

Η είδηση ​​αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Jimmy Kimmel Live! «Αν ξέρετε κάτι για μένα, ξέρετε ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής των σέξι αντρών που είναι ζωντανοί», είπε ο οικοδεσπότης κατά τον εναρκτήριο μονόλογό του. Με τη βοήθεια της «τεχνολογίας αιχμής ολογράμματος» που άλλαξε τη φωνή του Dempsey και αντικατέστησε το πρόσωπό του με κεφάλι σαύρας, ο Jimmy Kimmel πήρε συνέντευξη από τον πιο σέξι άνδρα του People's Alive χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Οι πρώτες εικασίες του κοινού περιλάμβαναν τον Timothée Chalamet, τον Harry Styles και τον Travis Kelce, πριν αρχίσουν να εντοπίζουν την ταυτότητα του Dempsey λόγω της ηλικίας του. Τελικά, ήταν ένα μέλος του ακροατηρίου ονόματι Keith που κατάλαβε σωστά ότι ο άνθρωπος σαύρα, ήταν στην πραγματικότητα, «Dr. McDreamy» από το Grey’s Anatomy.

Μετά τη μεγάλη αποκάλυψη, ο Dempsey ήρθε με τον Kimmel για μια συνέντευξη όπου αποκάλυψε ότι δεν περίμενε ποτέ να ονομαστεί ο πιο σέξι άντρας. «Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος και μετά άρχισα να γελάω, σαν να είναι αστείο, σωστά;» αυτός είπε. «Πάντα ήμουν “η παράνυμφος”!»

Αφού πρωταγωνίστησε σε 11 σεζόν του Grey’s Anatomy ως το ερωτικό ενδιαφέρον της Meredith Grey, νευροχειρουργού Dr. Derek Shepherd, ο Dempsey επιστρέφει στην οθόνη στις 25 Δεκεμβρίου ως Ιταλός οδηγός Piero Taruffi στη Ferrari του Michael Mann, με συμπρωταγωνιστές τους Adam Driver και Penélope Cruz.

Η Ferrari έλαβε μια προσωρινή συμφωνία SAG-AFTRA που επέτρεπε στα αστέρια να παρευρεθούν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, οδηγώντας στα πλάνα του Dempsey στο κόκκινο χαλί που μπορεί να του έδωσαν το προβάδισμα που χρειαζόταν για να πάρει τον τίτλο του πιο σέξι άντρα. Ένας μανιώδης οδηγός αγώνων αυτοκινήτων, ο Dempsey είπε ότι «ακολουθούσε την ταινία για χρόνια» και ότι επικοινώνησε με τον Mann ζητώντας να συμμετάσχει στην ταινία. «Τηλεφώνησα στον Μάικλ και είπα: “Θέλω να συζητήσουμε το να είμαι μέρος αυτής”», θυμάται ο Ντέμπσεϊ. «Αυτό με δίδαξε αν θέλεις πραγματικά κάτι, πρέπει να το κάνεις μόνος σου».

Ο Dempsey ακολουθεί μια μακρά σειρά ζωντανών πιο σέξι ανδρών που περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται στους George Clooney, Michael B. Jordan, Ben Affleck, Idris Elba, Paul Rudd και Brad Pitt, καθώς και ίσως λιγότερο προφανείς επιλογές όπως οι Blake Shelton, John Legend και πιο πρόσφατα ο Chris Evans.

Στα 57 του, ο Dempsey είναι ο δεύτερος γηραιότερος άνδρας που ανακηρύχθηκε πιο σέξι άνδρας στη ζωή του People μετά τον Sean Connery, στον οποίο απονεμήθηκε ο τίτλος το 1989 όταν ήταν 59 ετών. «Έφτασα στην κορυφή πριν από πολλά χρόνια», αστειεύτηκε o Dempsey. «Αλλά είμαι ακόμα εδώ».

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

ΒΙΒΛΙΟ

«Μαμά» ένα βιβλίο ύμνος για τη μητρότητα

Που το διαβάζουμε ξανά με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας που είναι στις 12/5