Skip to main content

FASHION RADAR

The Holiday: Πάρε έμπνευση από την ταινία για τα cosy winter looks του Σου-κου!

Η Amanda Woods σου δείχνει τον τρόπο να είσαι και κομψή και ζεστή! 



Όταν φτάνει αυτή η εποχή του χρόνου αναζητώ να ξαναδώ μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες για ένα ξεχωριστό βράδυ χαλάρωσης με ποκ πορν και κρασάκι. Αν δεν έχεις δει το Holiday τότε σου προτείνω να το δεις. Από τις πιο αγαπημένες rom-com για πάρα πολλούς λόγους. Για το καστ, την πλοκή, το χειμωνιάτικο τοπίο, την cozy ατμόσφαιρα των γιορτών αλλα και για τα trendy outfits των πρωταγωνιστών που δίνουν έμπνευση για ένα χειμωνιάτικο σουκου στα χιόνια ή ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στην εξοχή. 

Η Amanda Woods, (Cameron Diaz) ανταλλάσει το σπίτι της στο Λος Άντζελες με το μικρό cozy cottage house στην Αγγλία της Kate Winslet. Μαζί με αυτό βέβαια έρχεται και ο έρωτας αφού γνωρίζει εκεί τον υπέροχο Jude Law. Αυτό όμως που εντυπωσιάζει όσους αγαπούν ή ασχολούνται με τη μόδα, είναι η εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα που κουβαλάει στις βαλίτσες της και δείχνει υπέροχη ακόμα και μέσα στο χιόνι!  

Πάρε ιδέες για το πως να δείχνεις υπέρκομψη μέσα από casual σύνολα για τις χειμερινές σου αποδράσεις στο σαλέ με την παρέα ή το έτερον ήμισυ, περιστάσεις που αναζητάς τόσο την άνεση αλλά και το glam! 

Statement παλτό

Αν θέλεις να πάρεις τα βουνά με στιλ τότε βεβαιώσου οτι διαθέτεις ένα και μόνο κομμάτι κλειδί που θα αποτελεί από μόνο του μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Το ιδιαίτερο παλτό θα σε δείχνει καλοντυμένη όλη μέρα αφού στο κρύο δύσκολα θα το αποχωριστείς. Προτίμησε μια ήσυχη εμφάνιση από μέσα και συνδύασέ το με basic αξεσουάρ. 


Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Τα χειμωνιάτικα looks θέλουν παιχνίδι με τα αξεσουάρ. Και ευτυχώς υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Διάλεξε όμορφα χρώματα και patterns στα κασκόλ σου και διάλεξε γάντια από φίνα μαλακά υλικά ή σκουφάκια που ολοκληρώνουν την εμφάνιση και προσθέτουν μερικούς πόντους στιλ. Ακόμα και το πιο αδιάφορο σύνολο μπορεί να ανέβει στιλιστικά με μερικά όμορφα αξεσουάρ. Μη τα φοβηθείς! 

Cosy items για τέλειο layering

Επένδυσε σε μερικά κομμάτια που μπορείς όχι μόνο να συνδυάσεις αλλά να δημιουργήσεις διάφορα layers στο look σου. Δημιούργησε άνετα και ζεστά look χρησιμοποιώντας βαμβακερά λεπτά μπλουζάκια, basic ζιβάγκο, παντελόνια από μαλακά υφάσματα, φόρμες, κολάν και ζακέτες σε διάφορα μήκη και δημιούργησε συνδυασμούς με υφές και χρώματα τόσο για το εσωτερικό του σπιτιού όσο και το εξωτερικό. Το layering είναι ιδανικό για την εποχή του χειμώνα αλλά και τη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο ή ένα σαλέ, καθώς αλλού μπορεί να ζεσταίνεσαι και αλλού να κρυώνεις. 

Total white

Αριστοκρατικό, εκλεκτό και κομψό το λευκό είναι από τα χρώματα του χειμώνα. Ξέχνα στερεότυπα και πεπατημένες που θέλουν τον χειμώνα να απαιτεί σκουρόχρωμα ντυσίματα και μουντά χρώματα. Το λευκό είναι το πιο ιδανικό για ένα σαββατοκύριακο με στυλ ή για την festive περίοδο των Χριστουγέννων. Επένδυσε σε ένα total λευκό σύνολο, αν θέλεις να δείχνεις καλοντυμένη και εκλεπτυσμένη. Συνδύασέ το με χρυσά αξεσουάρ και γίνε ένα με το φυσικό τοπίο. 

Fine Jumpers

Μη βάλεις στη βαλίτσα σου ένα σωρό άχρηστα πράγματα. 2-3 cozy στιλάτα πουλόβερ είναι αρκετά. Προτίμησε αυτά από καλά υλικά που δε σε φαγουρίζουν σε basic χρώματα όπως λευκό, γκρι, μαύρο αλλά και πράσινο. Με ζιβάγκο ή πιο χαλαρό γιακά, με λεπτομέρειες από κουμπιά ή εντυπωσιακή πλέξη, τα πουλόβερ είναι τα κομμάτια κλειδιά για μια casual χειμερινή γκαρνταρόμπα.

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα