Skip to main content

FASHION RADAR

Hailey Bieber: Ανάδειξε τα πόδια σου με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι!

Η μίνι φούστα ανάμεσα στα must κομμάτια ενός casual all day look!  



Θυμάσαι αυτή τη σούπερ hot φούστα που κάπου έχεις καταχωνιάσει στη ντουλάπα και δε θυμάσαι; Αυτή που νομίζεις ότι είναι πολύ κοντή για να φορεθεί, αυτή που δεν ήξερες πως είναι τόσο κοντή και κακώς την αγόρασες, αυτή που κάνει τα πόδια σου να φαίνονται κοντά και πόσα άλλα. Αυτή και πάλι αυτή! Αυτή τη φούστα θα βγάλεις αμέσως από τη ντουλάπα και θα αρχίσεις να τη φοράς. Μόλις το έκανε η Bieber και γι αυτό είναι hot! 

Έχοντας υιοθετήσει μια από τις πιο τολμηρές τάσεις της σεζόν τη no pants, για τη Hailey Bieber δεν ήταν κάτι φοβερό να φορέσει μια σούπερ καυτή κοντή μίνι φούστα για μια έξοδο στην πόλη. Αναδεικνύοντας  τα καλλίγραμμα πόδια της η μια υποψία φούστας της κάτω από το μάλλινο πλεκτό της, δημιουργούσε μια μοντέρνα δυναμική εμφάνιση χωρίς ίχνος sexyness. Αν αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημά σου με την κοντή μίνι φούστα σου κακώς ανησυχείς.

Το συγκεκριμένο look δε φαίνεται φτηνό ούτε υπερβολικά τολμηρό αφού ο συνδυασμός των κομματιών δεν αποδίδει σέξι χαρακτήρα στο outfit παρά ένα σύγχρονο girly casual στιλ. Με τη σούπερ μίνι φούστα της η Bieber συνδύασε ένα μαύρο jumper με ν λαιμόκοψη και ριπ τελειώματα, ένα oversized  maxi παλτό στα χρώματα του ζεστού κόκκινου κερασιού με τονισμένους ώμους, φλατ μπαλαρίνες με μπαρέτα, σκούρο καλσόν και μια ασορτί τσάντα χειρός σε στυλ μπαουλάκι.

Η απόχρωση Cherry Red δείχνει να έχει ήδη φανατικό κοινό και σίγουρα θα γίνει ένα από τα trendy χρώματα του χειμώνα. Η Hailey συνηθίζει να παίζει με τα διαφορετικά στιλ αλλά και να κάνει εκρηκτικές επιλογές, να πειραματίζεται με διάφορα looks και να χτίζει τη δική της στιλιστική fashion persona που ακολουθείται από χιλιάδες fans. Έχει άλλωστε αποδείξει πως μπορεί εύκολα να κάνει ότι φοράει και ότι δοκιμάζει στα νύχια ή το πρόσωπό της τις μεγαλύτερες τάσεις παγκοσμίως.

Με το συγκεκριμένο look δημιούργησε μια νεανική εμφάνιση που απευθύνεται σε κάθε μία από μας που δεν φοβάται να αποκαλύψει τα πόδια της κάνοντας τη σούπερ hot μίνι φούστα κομμάτι της καθημερινής μας γκαρνταρόμπας. Μια εμφάνιση που αφορά κάθε κορίτσι της διπλανής πόρτας που του αρέσει να δοκιμάζει διάφορα κομμάτια μεταξύ τους και να στήνει μέσα από την αναζήτηση το δικό του προσωπικό στιλ. 

Μακράν, το αγαπημένο κομμάτι της εμφάνισης είναι το βυσσινί παλτό με την απόχρωση να βρίσκεται πραγματικά παντού. Μια ζεστή βελούδινη ματιά που ήρθε για να ρίξει το barbie pink από τον θρόνο του. Με τις γιορτές προ των πυλών, τα ρούχα σε wine red αποχρώσεις είναι ο τέλειος τρόπος για να ντυθείς με elegance και glam στοιχεία.  Επιπλέον, η επιλογή ενός πολύχρωμου παλτό είναι ένας εύκολος και σίγουρος τρόπος για να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου και να προσθέσεις λίγο χρώμα στην κατα τ’αλλα μουντή, ουδέτερη και λίγο βαρετή της προσωπικότητα.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα