Skip to main content

FASHION RADAR

Puzzled! H Hunter Schafer εντυπωσίασε με ένα ζωγραφισμένο στο χέρι φόρεμα-παζλ

Πώς ένα φόρεμα μπορεί να συναγωνιστεί ένα έργο τέχνης



Η Hunter Schafer αναβάθμισε τη σουρεαλιστική υψηλή ραπτική με ένα ζωγραφισμένο στο χέρι φόρεμα σε κομμάτια παζλ σε πρόσφατη εμφάνισή της. Ενώ παρακολουθούσε την πρεμιέρα «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes» στο Βερολίνο, η Schafer έκανε τη δική της μεγάλη είσοδο εμπνευσμένη από την Katniss Everdeen ένα μίντι φόρεμα με βελονάκι που δημιουργούσε την ψευδαίσθηση της μπογιάς που έσταζε στο σώμα της. Η στυλίστριά της, Dara, ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι λευκές μυτερές γόβες. Αν και δεν πήρε φωτιά, η στολή σίγουρα τράβηξε την προσοχή από όλες τις οπτικές γωνίες καθώς η Schafer προχωρούσε στο κόκκινο χαλί.

Εμπνευσμένο από τον καλλιτέχνη Lucian Freud, ο οποίος ειδικεύτηκε στην παραστατική τέχνη, το φόρεμα αποτελείται από κομμάτια ζωγραφικής παγιέτες που μοιάζουν με μωσαϊκό κεντημένα σε δίχτυ με βελονάκι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σχεδιαστή, το εφευρετικό κομμάτι προορίζεται να είναι μια αναπαραγωγή του γυναικείου σώματος. Εκτός από το αποτέλεσμα τήξης κατά μήκος των μανικιών και του στρίφωμα, η εμφάνιση διαθέτει επίσης λεπτές λεπτομέρειες από στρας στην άκρη κάθε τμήματος με ακανόνιστο σχήμα. Το avant-garde σύνολο, σχεδιασμένο από τον Daniel Roseberry, έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο φθινόπωρο του 2023 στο σόου υψηλής ραπτικής Schiaparelli.

Όμορφο στην εμφάνισή του, τη σειρά των χρωμάτων του και τον τρόπο που κινείται στο κόκκινο χαλί, το φόρεμα της Schafer είναι ένα όραμα φαντασίας που ζωντανεύει. Όσο πιο κοντά το κοιτάς, τόσο περισσότερο το παρατηρείς. Από τα σχήματα ροζέτας κατά μήκος του στήθους μέχρι τη σκούρα κόκκινη καρδιά κατά μήκος του θώρακα, κάθε απόχρωση του ροζ, του κίτρινου και του πορτοκαλί φαίνεται να είναι μια γιορτή της ανθρώπινης ανατομίας. Ορισμένα ρούχα διασημοτήτων μας μαγεύουν με τις μοναδικές επιλογές υφασμάτων και τα προσεκτικά τοποθετημένα κοψίματα. Το φόρεμα της Schafer απαιτεί διπλή εμφάνιση με τον τρόπο που η Mona Lisa αξίζει μια θέση στο Λούβρο: να εκτιμήσει την ομορφιά σε κάθε λεπτομέρεια.

Αν και το outfit χρησιμοποιεί μερικές από τις αγαπημένες μας τάσεις στο κόκκινο χαλί –το σχέδιο με λαιμόκοψη και τη σιλουέτα με γυμνό φόρεμα με ψευδαίσθηση– το τελικό προϊόν δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε δει πριν. Περιττό να πούμε ότι η Schafer θα κέρδιζε σίγουρα την ψήφο μας στους Αγώνες Πείνας.

Οι φωτό αναδεικνύουν το εντυπωσιακό φόρεμα της Schafer από όλες τις γωνίες. Απολαύστε το!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

FASHION RADAR

Η Zendaya μόλις φόρεσε την αφίσα της ταινίας Challengers ως φόρεμα

Άλλη μία εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

FASHION RADAR

"Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ

Στα σαράντα, συνεχίζει να ζει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν δημιουργώ μουσική για τα μάτια. Κάνω μουσική για τα αυτιά» Adele

Γίνεται 36 ετών και συνεχίζει να «περπατάει» τη μουσική της με τον πιο θαρραλέο, πετυχημένο και ειλικρινή τρόπο

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο έρωτας με τον Κατράκη και ο θάνατος του συζύγου της

Η αγαπημένη Χριστίνα της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» πέθανε σε ηλικία 76 ετών

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας