Skip to main content

FASHION RADAR

Emily Ratajkowski: Η συλλογή από fur παλτό δίνει έμπνευση για την επόμενη αγορά του χειμώνα.

Ζεστή και στιλάτη κάθε στιγμή της ημέρας!



Τι καλύτερο από ένα πολυτελές παλτό με γούνα τον χειμώνα; Ο ορισμός του χειμερινού ντυσίματος δεν μπορεί να είναι τίποτα πιο ζεστό και χουχουλιάρικο από ένα ζεστό παλτό με γούνα στο εσωτερικό ή το εξωτερικό του! 

Τον τελευταίο μήνα, η Emily Ratajkowski έχει φορέσει ένα γούνινο παλτό τουλάχιστον πέντε φορές, δηλώνοντάς το επίσημα ως το απόλυτο παλτό του χειμώνα. 

Η EmRata έχει εμφανιστεί με μια ποικιλία από διάφορα παλτό με χνουδωτές λεπτομέρειες, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να κάνεις τολμηρές εμφανίσεις ακόμα και με κρύο καιρό. Σήμερα, το fashion radar την τσάκωσε σε μια ακόμα εμφάνιση με ένα καφέ δερμάτινο παλτό μέχρι το γόνατο με γούνινο γιακά και καπιτονέ φόδρα. Διατήρησε το υπόλοιπο look της απλό, φορώντας ψηλόμεσο τζιν, διχτυωτό μπλουζάκι και μπότες από δέρμα αγελάδας. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ratajkowski έχει φορέσει ένα fur χνουδωτό παλτό, όπως το γκρι με μήκος μέχρι τη γάμπα, συνδυασμένο με χακί παντελόνι και Puma sneakers. Ένα ιδανικό look για χαλαρές βόλτες στην πόλη, shopping ή καφέ με την κολλητή.

Όπως φαίνεται μέσα από τις επιλογές της, η EmRata παραδίδει μαθήματα στυλ μέσα από τα femme fatale look που δημιουργεί με τα γούνινα παλτό της. Με ένα υπέροχο πανωφόρι στο χρώμα του κονιάκ και μαύρη φόδρα, η Ratajkowski πήγε την πιο κομψή βόλτα τον σκύλο της Colombo. Σε μια άλλη βόλτα πάλι με τετράποδο φίλο της, φορούσε ένα δερμάτινο παλτό σε πράσινο χρώμα της ελιάς με άσπρη γούνινη φόδρα και φερμουάρ στη μέση όπου το άνοιγμα έδινε χώρο στις εκκεντρικές της μπότες επίσης από pattern αγελάδας. 

Λίγους μήνες πριν δεν δίστασε να ταιριάξει το μαύρο δερμάτινο παλτό της με την γούνα στο πέτο και τις μανσέτες, μαζί με ψηλοτάκουνες μυτερές σέξι γούνινες μπότες πάνω από ένα hot σύνολο με mini leather φούστα. 

Είτε δείχνει άνετη με ένα τζάκετ, είτε βολτάρει στην πόλη με ένα γούνινο παλτό, η συλλογή μοναδικών fluffy κομματιών της Emily Ratajkowski συνεχίζει να μας εμπνέει όλο το χειμώνα.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Lingerie Dress: Το φόρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ύφασμα απαλό σαν μετάξι και γραμμή που κολακεύει το σώμα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της